3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Lavendelkvarts Spets

  • 220 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Otroligt vackra spetsar i lavendelkvarts. 

Ursprungsland: Madagaskar 

Lavendelkvarts är en unik och vacker typ av kristall som har blivit allt mer populär på senare tid. Denna sten är känd för sitt mjuka lavendelfärgade skimmer och dess lugnande effekt på människors sinne och kropp. Lavendelkvarts är en form av kvarts som har ett högt innehåll av titanium och mangan inblandat i sin kristallstruktur, vilket ger den dess unika färg.

Denna sten är en favorit bland många för dess förmåga att skapa harmoni och lugn i både kropp och sinne. Den sägs även ha en positiv effekt på sömnkvaliteten och hjälpa till att reducera stress och oro.

Lavendelkvarts är en utmärkt sten att använda vid meditation eller för att skapa en lugn och avslappnande atmosfär i hemmet. Den kan också bäras som smycke eller placeras i närheten för att ta del av dess positiva energi och effekter.

Oavsett om du är en erfaren samlare av kristaller eller bara letar efter en unik och vacker tillförelse i ditt hem, är lavendelkvarts en sten värd att överväga. Upptäck dess unika skönhet och många positiva egenskaper idag.