Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Lepidolit Spets

  • 240 kr

Dela

Vackra lepidolitspetsar

Ursprungsland

Varför du ska använda lepidolit: Lepidolite är den perfekta helande kristallen för att hjälpa en kvinna att stabilisera sina känslor, lösa upp smärtan från djupt kände sår, lugna hjärtat och minska stress och depression.
Det hjälper dig att torka dina tårar och bli superkvinnan som är gömd inuti dig och bara väntar på att du ska väcka henne! De lugnande vibbarna från Lepidolite kommer att vara ditt vapen för att tackla alla stormar, orkaner eller virvelvindar.
Det kommer att förnya din känsla av självförtroende och syfte. Kalla på Lepidolite för att öka ditt dopamin, frigöra naturliga "må-bra"-kemikalier och känna eufori. De lugnande vibrationerna hos denna lavendelkristall kommer att väcka känslor av optimism och balans.
Adios för humörsvängningar och PMS!
När ditt humör är upp och ner, eller PMS-ing, kan det störa dig andligt.
Det är svårare att meditera, svårare att skriva, du har inget filter och du känner dig alltför känslig för allt!
Som en kameleont tar du på dig din mantel.
Ibland bär du ditt hjärta på ärmen. Men andra gånger vill du smälta in och dölja din sårbarhet. Kvinnliga hormoner är en orkan. Oförutsägbar, intensiv och ostoppbar. Andligt representerar orkansymbolen den "dolda skuggan", och det är en varning om att man måste vara stark. Formen på en orkan är en spiral med "stormens öga" i mitten.