3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Rosa Mangano Kalcit

  • 285 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Underbara och vackra rosa mangano. Vem vill inte ha ett så vackert torn i sin närhet?

Ursprungsland: Pakistan 

Mangano kalcit har en underbart mjuk energi som förbinder oss direkt med essensen av Divine Love. Den har en änglalik egenskap som försäkrar oss om att vi är säkra och att våra skyddsänglar vakar över vår väg. Det ökar vår förmåga att vara verkligt medkännande mot oss själva och andra. Mangano Calcite lär oss att se på alla varelser med kärlek och acceptans. Det ökar både vår intuition och empati. Det inspirerar till förlåtelse och kan användas för att frigöra gamla karmiska skulder och för att tillåta oss själva att gå framåt om det förflutna är fyllt av smärta. För yngre människor hjälper Mangano Calcite oss att tro på vackra möjligheter och att ha hopp för framtiden. För äldre människor släpper det försiktigt trötta rädslor och tar bort känslor av hjälplöshet och hopplöshet. Mangano Calcite lär oss hur vi andligt och känslomässigt växer upp, så att vi kan bli de trygga vuxna som andra människor kan vända sig till för stöd och vägledning.

Mangano Calcite har en exceptionellt lugnande effekt på den känslomässiga kroppen. Det hjälper oss att på ett säkert sätt få kontakt med våra känslor och att släppa taget om känslomönster och föreställningar som inte tjänar oss. Trots sin mjuka energi är den en kraftfull allierad för alla som hanterar trauma eller rå sorg. Den omsluter oss i en varm känsla av kärlek och trygghet, och lovar oss att även om allt är hemskt just nu så kommer det att bli bättre och livet blir ljuvt igen. Manganokalcit ger oss en känsla av stabilitet om vi känner oss osäkra på oss själva eller världen. Det förhastar oss inte eller avfärdar våra känslor. Istället stödjer den oss tyst samtidigt som vi återfår vår känslomässiga balans och hittar tillbaka till lugnet. Det lär oss också hur man kan hålla den typen av kärleksfull plats för andra människor medan de arbetar med stora känslor. Det är en utmärkt sten för terapeuter, kuratorer, socialarbetare såväl som alla som regelbundet hanterar känslomässiga trauman.

Mentala läkande egenskaper
Mangano Calcite är mycket lugnande för sinnet. Det hjälper oss att se förbi våra begränsningar och vara öppna för söta möjligheter. Det ger oss visdom att veta hur man bäst hanterar situationer för att åstadkomma det högsta goda. Mangano Calcite uppmuntrar oss att vara mer ärliga och autentiska i vår kommunikation och att aktivt hantera problem snarare än att bara begrava dem. Det kan hjälpa oss att se att alla saker händer av en anledning och är perfekta i nuet för att hjälpa oss att växa. Mangano Calcite är särskilt bra om vi utforskar svår barndom eller familjedynamik. Det stöder oss i att göra detta djupa personliga arbete så att vi kan hitta den vuxna förståelse vi behöver, snarare än att hålla fast vid barnsliga antaganden och föråldrade mönster. Mangano Calcite hjälper oss att ha medkänsla och empati för alla inblandade, samtidigt som det påminner oss om att vi också kan sätta gränser, eftersom detta är ett av sätten vi visar medkänsla för oss själva.

Fysiska läkande egenskaper
Mangano Calcite rekommenderas för alla som har drabbats av trauma och vars nervsystem behöver lugnande. Det kan hjälpa oss att lugna oss och slappna av och är särskilt bra att hålla nära på natten när vårt mentala försvar vanligtvis är lägre. Det rekommenderas särskilt efter mardrömmar när allt känns skrämmande. Om den traumatiska händelsen har lett till PTSD, förespråkar Mangano Calcite försiktigt för vår mentala hälsa och uppmuntrar oss att söka behandling. Om vi, eller en älskad, är resistenta mot behandling, hjälper Mangano Calcite oss alla att hålla oss tålmodiga och hålla utrymme, tills idén om behandling känns trygg. Mangano Calcite påminner oss om att kropp och själ hänger ihop, och att problem med det ena kan påverka det andra negativt. På samma sätt, att ge helande till kroppen eller sinnet, påverkar den andra positivt. Mangano Calcite är en söt talisman för hjärtat och nervsystemet.