3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Angelit Top Polerad

  • 495 kr
Dela

Ursprungsland: Peru

Vikt: 546g

Höjd: 9cm hög

Vad är Angelit?

Angelit är gjord av kalciumsulfat och är en form av gips. Det bildas när celestite har komprimerats i miljontals år. Det är en mjuk kristall med en ljusblå färg och är mycket känslig för att suga upp fukt. Meningen med Angelite är att ge lugnande och fridfull energi.

Få kontakt med dina andliga guider
Angelitkristallen är en vaggvisa av ljus och kärlek och hoppar till högre medvetande. Det här är en av de stenar som helt enkelt utstrålar andlighet och helande. Med nyanser så mjuka som änglavingar eller den bleka gryningshimlen sträckt med tusen löften, tar Angelitstenen sin blå färg, sin eteriska energi och sina budskap från andra sidan direkt till ditt hjärta.

Denna heliga sten som gömde sig utom synhåll i många år och upptäcktes först 1987 i de mystiska inkaländerna i Peru. Det går ibland under namnet anhydrit från den grekiska termen för "utan vatten". Detta beror på att Angelite är född från uttorkade områden där Gipskristaller en gång satt i sällskap med vatten. När de tusentals åren tickar på torkar vattnet och kristallerna komprimeras och därmed – den milda blå Angeliten föds. Sedan upptäckten i Peru har den också utvunnits i Storbritannien, Polen, Libyen, Tyskland, Mexiko och Egypten.

Angelite är mjuk som siden i energi och kroppslighet. Den kommer att förvandlas tillbaka till gips när den placeras i vatten – en påminnelse om känslan av flöde av den eteriska energin och förändringen som drömmande driver genom denna kristall. Den är gjord av kalciumsulfat och även bildad av den cerebrala kristallen Celestite. Känd för sin upphöjda anda, sin lugna natur och sitt löfte om överlämnande och anslutning till högre syften och andliga guider, är Angelite den perfekta stenen för dem som är på en resa mot djupare nyanser av uppvaknande. Fortsätt läsa om du vill veta mer om att välkomna underverket av Angelites mening i ditt liv.

Om Angelite inte ropar på din andliga sida ännu, var noga med att kolla in vår läkande kristallguide till viktig ädelsten och hitta en sten som passar din stil här och nu.

En sten som omedelbart kan hjälpa dig på din väg att ansluta till änglariket, Angelites kristallinnebörd är all kopplad till det högre jaget och att hitta din andliga känsla av syfte. Det är en sten som ropar in kraftdrömmar, intuition, skonsamt självuttryck och en utökad sinnesfrid. Kolla in alla skimrande läkande egenskaper hos Angelite och se hur det kan läka din kropp, sinne och själ.


Fysiska läkande egenskaper

Även om Angelite levererar det mesta av sin styrka när det kommer till andliga helande egenskaper, drar den sig inte heller för fysisk helande. Vi vet alla att ett klart och öppet sinne kan ha stora hälsofördelar och detta gäller även för änglastenen Angelite. När det kommer till den fysiska kroppen är Angelite en fantastisk healer. Det hjälper till att balansera sköldkörteln och hjälper kroppen att skaka av sig infektioner kopplade till halsen. Genom att mata in hälsa och välbefinnande i hela ditt system, kan Angelite också hjälpa till med att förnya blodkärlen och hålla hjärtat rodnad och fullt och tickar fint. Det kan också hjälpa till med viktminskning, huvudvärk och hjälpa kroppen att skaka av sig sjukdomar.


Mentala och emotionella läkande egenskaper

Om du vill leva ditt liv med avsikt och högre syfte, då är Angelite stenen för dig. För dem som tycker att deras hjärta och huvud är igensatta av ångest, ilska, förbittring eller någon av dessa känslor som kan bli giftiga när de inte är i balans, Angelite är här för att rensa bort allt kaos. Det är en sten som förvandlar vackra positiva och fridfulla vibbar, som inbjuder dig att kliva in i förlåtelse, att fylla ditt hjärta med medkänsla och att återansluta dig till andningscyklerna som för dig framåt till medvetenhet. Angelite kommer med en viss känsla av överlämnande. Överlämnande behöver inte vara ett ord som förknippas med svaghet, i själva verket krävs en hel hög med styrka för att sluta tjafsa och slåss och låta sig svepas med i nuets energi.


Metafysiska egenskaper

Det metafysiska rummet är verkligen där Angelitstenen verkar lysa. En djuprengöring av negativ energi, denna mycket andliga kristall är här för att utnyttja de undangömda psykiska förmågorna och för att öppna ditt sinne och hjärta för att göra astrala resor till en möjlighet tillsammans med närande gåvor av telepatisk kommunikation, förbindelser med andliga guider och väktare änglar och inbjuder dig att ansluta till gudomlig universell kunskap. När han hanterar chakran börjar Angelite vid halschakrat och rör sig sedan uppåt. Halschakrat är vår plats för sanningen och hur vi väljer att kommunicera vår självkänsla med den yttre världen. Vårt tredje öga Chakra är platsen som håller vår djupa intuitiva visdom och säkerställer att vi ansluter till jagets avgrunder så att vi kan ansluta till andra. Kronchakrat är hur vi ställer in oss på en högre sanning. Det är vår port till änglariket och kanalen vi tar för att utforska andra världsliga dimensioner. Angelite kan också hjälpa till i drömvärlden och bjuda in klara drömmar och universella budskap att sippra igenom.