3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Bergkristall Spets

  • 425 kr
Dela

Underbar spets i bergkristall med golden healer i

Höjd: 11cm 

Vikt: 240g

Ursprungsland: Brasilien 

Varför du ska använda Bergkristall: 

Bergkristall är en unik och vacker sten som har många fördelar för både kropp och själ. Denna sten är känd för att rena energin i ditt hem och i din kropp, samt att hjälpa till att fokusera dina tankar och känslor.

Bergkristall är också känd för att hjälpa till att förbättra ditt fysiska och mentala välbefinnande. Den kan hjälpa till att lindra smärta, förbättra immunförsvaret och öka din kreativitet. Denna mångsidiga sten är också känd för att hjälpa till att skapa klarhet och balans i ditt liv.

Bergkristall är en utmärkt sten att ha i din meditation eller yoga praktik. Den hjälper till att öppna dina chakran och balansera energin i kroppen. Denna sten är också en utmärkt följeslagare för att hjälpa dig att hålla fokus under meditation eller yoga.

Bergkristall är en utmärkt present att ge till någon du bryr dig om eller till dig själv. Denna sten är känd för att hjälpa till att skapa kärlek och förbättra relationer. Det är också en utmärkt sten för att skapa harmoni och balans i ditt hem.

Så om du söker en sten som kan hjälpa dig att förbättra ditt fysiska och mentala välbefinnande, skapa klarhet och balans i ditt liv och hjälpa dig att hålla fokus under meditation eller yoga, så är bergkristall det perfekta valet för dig. Sök efter dina egna bergkristaller hos oss idag!