Enhydrokvarts

895 kr

En otroligt fin och stor enhydrokvarts med stor vattenbubbla💧 En klar enhydrokvarts.
Vill ni se den pĂ„ video sĂ„ skicka ett meddelande sĂ„ filmar vi den. 

Ursprungsland: Sydafrika 

Vikt: 60g

Storlek: 7cm lÄng

Chakra: Samtliga

Historia: Enhydro Àr en kvarts- eller agatsten som innehÄller bubblor av vatten inuti.
Dessa vattenbubblor fastnade inuti kristallen nÀr kristallen vÀxte.
De mest vÀrdefulla Enhydro-kristallerna Àr de som har rörliga bubblor.
En luftficka finns i kristallen, vilket gör att vattenbubblan rör sig upp och ner precis i fickan. Andra Enhydro-kristaller har ocksÄ vattenbubblor inuti dem, men de Àr vanligtvis stationÀra.
Detta gör dem dock inte mindre vackra och fantastiska.
Dessa kristaller vÀxer vanligtvis i eller runt grundvattenytan. De bildas i skelettlager och fÄngar sedan vattnet inuti kristallen.
Enhydrokristaller innehÄller vatten som Àr över hundra miljoner Är gammalt!

Varför du ska anvÀnda enhydrokvarts: Detta vatten kan betraktas som livets elixir och hÄller den gudomliga planens renhet.
Du kan meditera med en Enhydro-kristall med mÄlet att ansluta till den gudomliga planen. Denna kristall kommer ocksÄ att ge dig en stark och direkt lÀnk till dina Akashic Records.
Att arbeta med Enhydro Crystal Àr ocksÄ mycket bra för att rensa och rena uppbyggnaden av gifter i din kropp. Enhydro Crystal hjÀlper dig att uttrycka och kommunicera dina kÀnslor frÄn hjÀrtnivÄ.
Det kommer att öppna dig för djupa nivÄer av vara och att ta emot gudomlig kÀrlek.
Det kommer att öka din kÀnslighet och ditt intuitiva tillstÄnd, och det kommer att hjÀlpa dig med rÄdgivning, helande och alla dina psykiska anstrÀngningar. Det kommer ocksÄ att förbÀttra din andliga mottaglighet. Denna kristall kommer att öka din kÀnsla av empati och förstÄelse. Det kommer att göra dig mer medkÀnnande för andras svÄra situation, och det kommer att inspirera dig att göra din del och göra skillnad i deras liv.