3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Fluoritspets

  • 295 kr

Mentala och emotionella läkande egenskaperNär det kommer till ditt känslomässiga välbefinnande är det viktigt att komma ihåg att Fluorite har fått sitt namn frå


Dela

Mentala och emotionella läkande egenskaper
När det kommer till ditt känslomässiga välbefinnande är det viktigt att komma ihåg att Fluorite har fått sitt namn från ordet Flux. Den här stenen handlar om att vara i harmoni med dig själv och hitta ditt eget flöde. När vi är i flux med världen omkring oss och mjuka i vårt flöde, kan vi röra oss genom världen med vattnets klarhet. Vi kan tänka rakt, vi kan vara tydliga med oss själva och vi kan fatta beslut baserat på denna känsla av klarsynt tänkande. För alla som kämpar med stängselsittning är Fluorite här för att fylla de luckorna i självsäkert tänkande, och placera dig på en plats där du känner dig bättre rustad att göra balanserade och kloka val.

Vad vi älskar med Fluorite är det faktum att det vet hur man balanserar vackert. Det håller dig jordad vilket hjälper dig att känna dig trygg och stabil, men den inbjuder dig också att hoppa lite högre, att tänka utanför ramarna, att säga ja till din kreativa sida och att suga in dig i ett helande vitt ljus som nynnar en låt. till ditt hjärta.

Metafysiska egenskaper

En av de starkaste egenskaperna hos fluoritstenen är dess kusliga förmåga att vinka farväl till någon idisslande negativ energi. Därmed inte sagt att Fluorite handlar om positiv vittvättning. Denna sten låter dig känna alla dina känslor, men snarare än att drunkna i tjocka känslor, hjälper den dig att hålla perspektiv, vara objektiv och inte bli en slav under katastroftänkande. Det kan vara en fantastisk aura-rengörare och är alltid redo att anpassa och balansera dessa chakran. Beroende på vilken stil av fluorit du väljer beror på vilket chakra som får kristallläkningsbehandlingen. Blå fluorit är för halsen, grönt är för hjärtat, lila är för det andliga tredje ögat och Clear är för den skimrande kronan.

Fluorit är en form av kalciumfluorid. Den tillhör familjen halidmineraler och är en del av det kubiska kristallsystemet. Fluorit är transparent och finns i färgerna lila, grönt, gult, svart, klart, rosa och andra nyanser också. Den har ett fluorescerande ljus som visar olika färger i olika vinklar. Fluorit har betydelsen av riktning, självförtroende och självkärlek.

Ädelstenen för att neutralisera negativ energi

Regnbågsstämningar möts i den underbara fluoritkristallen, en av de bästa stenarna för att sopa bort negativ energi och lämna dig med den frodiga frihetskänslan. Skimrande i olika nyanser, från kristallklara färger till vackra lila toner och mjuka blå nyanser, är Fluorite ett favoritval för dem som vill ha en Marie Kondo-detox.

Ursprungligen hittats i tropikerna i Mexiko och det ljumma Brasilien, det är inte konstigt att fluorit ger den strålande solliknande energin till festen. En blick på denna vackra sten och du får genast känslan av att livet har potential att vara enkelt och sublimt och att så fort dimman lättar finns det inget annat än blå himmel framför dig. Fluorit är också känd som Geniusstenen och hyllar det faktum att denna glittrande pärla är ett magiskt sinne som klarnar av att skära igenom förvirringen så att din sanna begåvning kan skina. Ursprungligen gick den under namnet Fluorspar. En medlem av Halide-familjen, denna pärla består av kalciumfluorit och är älskad av mineraloger. Det anses vara ett av de mest färgstarka mineralerna i världen och det är ännu större anledning att älska det. Fluoritegenskaper är rika på kalcit och kalciumfluorid och av någon anledning verkar detta bara lägga till dess förmåga att vackert förbättra mental klarhet och liva upp din själ med andlig energi.

En mjukare sten, Fluorite är en riktig showstopper tack vare dess förmåga att växa i en bländande mängd nyanser och mönster. En blick och du kanske blir slagen, men det är också en sten som verkar förändras varje gång du tittar på den. Fluorit är fortfarande något av ett mysterium och det är därför det är så vördad. Det verkar kopplas samman med den mänskliga kroppen och energifälten på ett verkligt vackert sätt, vilket ger bäraren en känsla av livlig glädje, mjukt lugn, djupare sömn och en mängd andra fysiska, känslomässiga och metafysiska fördelar också.

Betydelsen Fluorite kommer från det latinska ordet för flux, som syftar på ädelstenarnas förmåga att flyta i flöde och harmoni med en rad andra material. Om vi tar det ordet i en mer andlig bemärkelse sammanfattar det på ett vackert sätt stämningen i Fluorit – en som handlar om att skapa balans, glädje och harmoni. Fortsätt läsa om du vill veta mer om ädelstenen i fluorit.