3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Kinesisk Skriftsten

  • 215 kr

Underbart vacker sten. Kinesisk skriftsten  Vänster torn är lite sned Ursprungsland: UsaChinese Writing Stone, även känd som Chinese Writing Rock, är


Dela

Underbart vacker sten. Kinesisk skriftsten  

Vänster torn är lite sned 

Ursprungsland: Usa

Chinese Writing Stone, även känd som Chinese Writing Rock, är en sällsynt basaltporfyr (en kombination av granulärt sediment dispergerat i en matris) mineral med långsträckta fältspatkristallinneslutningar.
Dessa kristaller är vanligtvis vita och ses ofta som överlappande, nästan som liknar bokstäver i en gammal kinesisk skrift (därav namnet). Det är oklart när eller vem som upptäckte denna sten, som har sin typlokalitet (ursprunglig fyndighet) i Auburn, Kalifornien. Det tros ha hittats på 1970-talet, med stora mängder produkter som klipptes av lapidära artister under hela 1980-talet. Sedan dess har detta mineral också hittats i Nevada (USA) och Australien.

Meninge & Energi
Chinese Writing Stone ger en en nyfunnen koppling till Moder Jord. Denna gudomliga kanal mellan din hemplanet och själ är kapabel att låsa upp en extremt jordad version av dig själv. När du blir mer i kontakt med inte bara dig själv, utan också jordens rena vibrationer, kommer du att märka en skillnad i dina tankar och idéer. Hela din inre ideologi börjar brytas ner och prioritera vad som är viktigt och vad som inte är det. Man kommer att börja utveckla en nyfunnen härlighet av kärleksfullt liv och allt som kommer med det. Det är genom dessa upplevelser du inte bara lär dig mer om dig själv, utan också vad du är kapabel att motstå. Den verkliga inre styrkan du bär på visas fullt ut när du hanterar svårigheter, oavsett om de är känslomässiga eller fysiska. Detta bör tjäna som en påminnelse om den sanna makt du har i den här världen och hur du är kapabel att forma ditt eget öde. För en gångs skull, se inåt efter lösningar istället för att expandera ditt medvetande utåt. Alla svar vi behöver på de problem vi möter varje dag finns redan inom dig. Tillåt inte yttre krafter att diktera din plats i denna värld. Jorda dina vibrationer och upplev ett harmoniskt återupplivande av kärlek och liv.

Kinesisk skrivsten är en amulett av livskraftsenergi och kan dra fram den sanna varelsen inom dig. Genom djup meditation med denna sten kan man "hitta" sig själv igen och återuppfinna vad de erbjuder denna värld. Kanske blir man genom dessa sessioner påmind om hur mycket glädje de känner när de hjälper andra. Dessa och alla andra förändringar du gör efteråt är ett resultat av den inre reflektion som sker när du arbetar med denna sten. I dagens samhälle är vi överstimulerade av yttre omständigheter, vilket leder till liten om någon inblandning i vår andliga tillväxt.
Genom kinesisk skrivsten energi blir du påmind om hur ohälsosam den processen är och vad du kan göra för att fixa den. När du börjar lysa och bryta dig bort från det normala, tänk på att du också blir en ledstjärna av ljus för de runt omkring dig. Det är genom denna praktik som man i hög grad kan påverka världen omkring dem och hjälpa nära och kära att bli mer i kontakt med sig själva.