Regnbågsfluorit Spets

I lager.


295 kr

Underbara spetsar i regnbågsflourit 

Ursprungsland: Kina

Varför du ska använda fluorit: Fluorit bär i sina underbart intrikata mönster de andliga egenskaperna symmetri, skönhet, klarsynta drömmar och till och med genialitet.
Dess namn kommer från det latinska ordet fluor, som betyder "flöde", men idag används det för att beskriva kristallens fluorescens - dess förmåga att lysa under ultraviolett ljus. 

Genom historien har fluorit varit en av de mest uppskattade av alla kristaller och är än i dag en av de mest eftertraktade stenarna på grund av dess sällsynthet, otroliga färger och mönster.
Genom att använda denna kristall, oavsett om den är i meditation, på din kropp eller vila på ditt altare, kommer den att inleda nya dimensioner av skönhet och harmoni i ditt liv på ett sätt som få någonsin har upplevt. 

De unika mönster som Fluorites kristaller bildar representerar harmoni och skönhet i universum. De påminner oss om att varje stjärna och galax har en plats i sin storslagna design.
Vi har också vår speciella plats i universum. 

Genom att använda Fluorite kan vi börja placera oss i den storslagna leken som vi alla är en del av.
Precis som var och en av oss kommer i olika design, så gör fluorit också. 

Fluorit representerar också andlig känslighet. Denna kristall finns i inte mindre än sju olika färger beroende på den kemiska sammansättningen av stenbrottet och omgivningen där den bildades.

Från lila till gult, grönt, klart och till och med "regnbåge", visar fluorit att det kan göra allt vackert genom att bara flöda med omgivningen och skapa det mesta av det den ges.