3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Selenittorn 10cm

  • 75 kr
Dela

Vem älskar inte vackra och fantastiska selenit? 

Ursprungsland: Mexico

Storlek: 10cm

Betydelsen av Selenit: 

Selenitens genomskinliga vita natur representerar andlig renhet, ljus och anslutning till änglariket.
Det är en av de heligaste kristallerna genom historien.
Namnet "Selenite" kommer från den grekiska gudinnan Selene, månens gudinna.
Det kallas också Satin Spar, Maria Glass eller Desert Rose.
Men det är bara den bokstavliga betydelsen av selenit – det finns också viktiga andliga betydelser.
Den andliga innebörden av Selenite är föryngring och gudomlig feminin energi.
Den symboliserar änglarikena och låter oss kommunicera med änglavarelser.
Selenes eteriska energi är inbäddad i denna mjuka och kraftfulla kristall.
Det är lätt att känna mångudinnans energi omsluta dig när du tittar på dess briljans och flyttar den runt din energiska kropp och aurafält.
Genom att bli medvetna om Selenitens energi kan vi börja känna våra bekymmer och tankar blekna bort. Vi börjar bli lugnare och lugnare.
Liksom månen som lyser över oss på natten, ger Selenit rent vitt ljus när vi står inför något av livets mörker. Selenit representerar också andlig föryngring. Visste du att månen laddas upp varje dag av solens ljus? 
I själva verket, precis som månen, fungerar Selenit genom att kanalisera energi och distribuera den till de behövande.
Selenit är full av gudomlig feminin energi. Och som sådan fungerar den också som en kraftfull allierad under en kvinnas måncykel. Det är en relativt mjuk sten jämfört med andra kristaller, och som sådan påminner den kvinnor (och män också förstås) om att vara mjuka med våra kroppar medan de utför sina dyrbara, heliga funktioner. 

Slutligen symboliserar Selenites lysande vita utstrålning änglarnas rike och tillåter oss att kommunicera med dessa andliga varelser.

Selenit är en vacker och magisk mineral som erbjuder enastående kraft och förmåga att förbättra våra liv. Den är känd för att förstärka energi, balansera kroppens ämnesomsättning och låta oss fokusera och få bättre mental hälsa. Den hjälper oss också att få bättre sömn och stärka våra känslor. Selenit är också känd för att klara av att avlägsna och skydda oss mot negativ energi. Dess glittrande, vitrosa energi är helt unik och kan hjälpa oss att stärka vårt spirituella jag. Selenit är inte bara ett fantastiskt val för personlig utveckling, utan det är också ett mycket snyggt tillbehör som kan förhöja vilken decor som helst. Vi rekommenderar att du skaffar selenit för att få ett förbättrat fokus, stärka din känslomässiga balans och skydda dig från negativa energier.