Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Spinell Torn

  • 495 kr
  • 325 kr

Dela

Underbart vackra torn i spinell.
Kvalité: Hög

Ursprungsland: Pakistan

Varför du ska använda Spinell: Denna sten kommer att ge dig inspiration. Det är en sten som också kommer att ge dig nytt hopp! 

Energierna i denna sten hjälper dig att hitta nya sätt att tänka och ge dig styrkan att möta livets utmaningar. Det kommer att göra dig mer uthållig och beslutsam att inte smula under press, och det kommer att få dig att se fram emot framtiden när denna svåra period är över.

Spinel är kopplat till energiförnyelse, med att övervinna tuffa omständigheter och med din kropp och själsföryngring.
Det kommer att öppna dina chakran på grund av dess omfattande färgintervall, och det kommer att stimulera kundalini -energier att resa upp genom ryggraden. Spinel kommer att förstärka alla positiva sidor av din personlighet. Det hjälper dig att uppnå framgång med ödmjukhet, och det hjälper dig att acceptera dina misslyckanden med optimism.

Info: Spinel förekommer vanligtvis som små oktaederformade kristaller som vanligtvis tvinnas. 

Det är mycket vanligt i rundade korn och aggregat. Namnet Spinel kommer från det latinska ordet "spina" som betyder ryggrad. Detta avser stenens nålliknande formationer. 

Det är ett magnesiumaluminiumoxidmineral som vanligtvis är rött, grönt, blått, brunt, violett, orange och svart. 

Det finns också Spinel -stenar som är färglösa. 

Spinel finns vanligtvis i Sri Lanka, Myanmar, Afghanistan, Vietnam, Brasilien, Pakistan, Ryssland, Turkiet, Italien, Sverige och Madagaskar.