Angelitspets

I lager.
Antal: 1

460 kr

Ursprungsland: Brasilien 

Vikt: 306g

Höjd: 8cm

Angelite förknippas med vinden och ger de andliga energierna kraft, helande, kärlek och skydd. Att bära denna sten tros ha en lugnande effekt på dig och kopplar dig lätt till dina andliga guider och skyddsänglar.
Det är känt för att hjälpa dig att övervinna dina rädslor och ta bort blockeringar i ditt liv. Angelitenergier har också förmågan att vässa dina färdigheter i klärvoajans och telepati.
De kopplar dig till ditt högre jag och underlättar astrala resor. De uppmuntrar också till förlåtelse på alla nivåer.
Denna sten kommer att vara mycket fördelaktig om du vill upptäcka ditt livs syfte.
Angelite kan också användas för feng shui och placeras i ditt hem för balans och harmoni, samt visdom och kunskap. Angelites mjuka blå färger är mycket lugnande och tröstande. De främjar en änglalik energi som kommer att fylla dig med djup frid.
Denna sten har en mild men kraftfull helande energi som kommer att vara till nytta för dig på alla nivåer. Du kan bära den med dig för att förbättra lugnet och lugnet i ditt liv.
Angelite är en sten som främjar en andlig kommunikation med änglarna, med ditt högre jag och med det andliga riket. Det är också känt för att hjälpa dig att kommunicera med dina nära och kära som har gått vidare.
Dess energier ger helande åt din skuld, förlust, sorg och känslomässiga smärtor. Att ha en bit av denna kristall nära din säng kan hjälpa dig att sova bättre på natten och stärka ditt drömminne.
Angelite är en underbar sten som används för att skapa speciella handgjorda smycken som kommer att ge djup fred och lugn genom att ansluta till änglariket. Angelite kan stärka din känsla av medkänsla och hjälpa dig att hantera de känslomässigt stressande eller överväldigande situationerna.
Att bära eller använda Angelite stenar med dig kommer också att hjälpa till att balansera ditt halschakra.
Du kan programmera dina Angelite stenar med bra vibrationer och positiva avsikter. Tänd ett vitt ljus med avsikten att kommunicera med dina änglar.
Du kan också gnugga dina Angelite-stenar på din kropp  som du skulle göra med en tvål under ett bad. Att göra det kommer att rena och tvätta bort allt som inte längre fungerar i ditt liv och ge plats åt mer helande ljus för att fylla din kropp.
Du dras till Angelite eftersom dina änglar vill kommunicera med dig mer. De vill att du ska veta att du aldrig är ensam och att dina änglar kommer att arbeta för att ge dig allt du behöver. Allt du behöver göra är att tro och be om hjälp. Denna sten kommer att uppmuntra dig att prata mer med dina änglar och tala från hjärtat.