3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Angel Aura

  • 25 kr

Ursprung: USA Egenskaper: Angel Aura Quartz är en kristall som du bör ha om du vill prova ett nytt tillvägagångssätt, upptäcka en ny väg i livet eller för

Dela

Ursprung: USA 

Egenskaper: Angel Aura Quartz är en kristall som du bör ha om du vill prova ett nytt tillvägagångssätt, upptäcka en ny väg i livet eller för att uppnå något som du önskar!
När du använder Angel Aura Quartz på ditt halschakra kan du förvänta dig att ha snällare och mer kärleksfull kommunikation med den speciella personen. Du kommer att vara mer hänsynsfull med dina handlingar och snällare med dina ord. Du kommer att veta hur du får den andra personen att känna sig viktig och älskad, och dina ord kommer bara direkt från hjärtat. Angel Aura Quartz är en utmärkt kristall att ha i dina romantiska sysslor. Du kommer att njuta av en mer kärleksfull, omtänksam och stabil relation. Om du nyligen har lämnat ett förhållande hittar du lugn och helande istället för ilska och bittra känslor.


Information: Som du kanske föreställer dig från namnet är Angel Aura Quartz en sten vars utseende inte kan låta bli att väcka känslor av eteriska världar och visdom i andra världen. Trots att det har ett rent, glänsande och tydligt yttre utseende verkar det som om alla tänkbara färger dansar inuti denna sten, och det har lett till många föreningar av magi och det gudomliga genom åren. Detta är en sten vars känsla och bilder skapar fred och ett klart sinne. Det kan vara ganska hypnotiskt att titta på och har uppskattats genom århundradena för sitt utseende lika mycket som dess mystik. Naturligtvis har modern vetenskap hjälpt oss att förstå hur Angel Aura Quartz kan bildas med så känsliga men överväldigande färger inuti, men även den vetenskapliga förståelsen har inte gjort något för att ta bort mystiken och intrigen i denna underbara sten.