3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Apachetår Trumlad

  • 15 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Att använda Apachetår: Den är väldigt kraftfullt för att skingra negativitet, men det kan vara temperamentsfullt och har en vana att muddra upp negativitet innan du faktiskt är psykiskt beredd att ta itu med det.
Apache Tears är lite mildare i detta avseende. 

Den här stenen verkar ha ett mer intuitivt grepp om när den ska göra sitt jobb och när den ska ge dig vila!
Genom att använda Apache Tears snarare än andra Obsidian-typer kan du upptäcka att du kan ta itu med negativitet mer lugnt och konstruktivt. 

På grund av deras mytologiska ursprung som tårar från lidande kvinnor och barn, är Apache-tårar en djupt empatisk sten som kan hjälpa dig genom kamper på ett graciöst och skonsamt sätt.
De är kraftfulla kristaller som hjälper dig att läka från sorg. Många svarta stenar är väldigt bra på att skingra negativitet snabbt och effektivt.
De tar bort de negativa vibrationerna och lämnar ett utrymme för bra vibrationer att komma in.
Apache Tears går ett steg längre än detta och hjälper dig aktivt att läka de sår som tragiska eller traumatiska upplevelser lämnar efter sig. Apache-tårar hjälper dig också att känna igen farliga situationer innan de är över dig. På samma sätt som Apache-krigarna i berättelsen insåg det nederlag som de skulle möta i händerna på det amerikanska kavalleriet och valde döden som det bästa alternativet, kommer du snabbt att utveckla en bättre intuitiv känsla för vad du bör lägga din energi på och vad det kan tänkas vara. vara bäst att lämna ensam.

Info: Termen "Apache Tears" syftar på små runda småsten gjorda av det halvädla mineralet Obsidian, som är svart eller mörkfärgat vulkaniskt glas.
Dessa småsten är relativt små; vanligtvis mindre än två 2cm i diameter och är ofta buckliga eller ofullkomligt runda.
Dessa unika stenar har sitt ursprung i västra USA, särskilt Arizona och Nevada, de delar av USA som är kända för sin ökenliknande topografi. 

Deras namn kommer från First Nations Apache-stammen i USA. De fick sitt namn efter en hemsk och tragisk berättelse om Apache-stammen.
På 1870-talet mötte en liten grupp Apache-krigare det amerikanska kavalleriet i ett slag. De var kraftigt underlägsna och det stod klart att de inte kunde vinna striden. Istället för att erkänna nederlag och bli tillfångatagna och mördade bestämde de sig för att rida sina hästar från sidan av ett berg till sin död. 

Enligt berättelsen, när hustrurna och barnen till dessa krigare hörde den här historien, blev deras tårar till stenar när de rörde vid marken där deras krigare föll. Dessa stenar lämnades utspridda över öknen, där de nu kan hittas.

Obsidian är en naturlig glasyr som bildas när vulkanisk lava stelnar. Det är en mycket hållbar och vacker sten som har använts i tusentals år för att göra allt från vackra smycken till skarpa verktyg. Obsidian är en kraftfull sten som anses ha magiska egenskaper och kan användas för att förbättra din andliga, känslomässiga, mentala och fysiska hälsa. Den hjälper dig att hantera stress, läka sår, förbättra din intuition och förmåga att få visioner. Den är också en mångsidig sten som kan användas för att skapa vackra smycken och andra konstverk. Om du letar efter en kraftfull och vacker sten att ha eller ge bort som present, är obsidian det perfekta valet. Obsidian har unika egenskaper som gör den till en av de mest eftertraktade stenarna på marknaden. Det är en idealisk sten för att förbättra din andliga hälsa och öka kreativiteten. Om du är intresserad av att köpa obsidian, kontakta oss idag för att få hjälp att hitta den perfekta stenen för dig.