Atlantisit

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Ursprung: Tasmanien, Australien
Egenskaper: 
Atlantisite hjälper dig att hitta inre lugn. Det kommer också att stabilisera ditt humör. Det är en underbar meditationssten som hjälper dig att få tillgång till och hämta uråldrig information och visdom om dina tidigare liv. Det kommer att öka din känsla av säkerhet och fastställa dina personliga gränser. Atlantisit kommer också att främja en mer avslappnad attityd i livet. Atlantisit är ett kraftfullt verktyg för att öppna din väg till anden. Det kommer att stärka dina känslor av kärlek och medkänsla för andra.
Hur kan Atlantisit hjälpa dig?: 
Atlantisite kan hjälper till att lindra dina mag- och njurproblem. Det kan också slappna av mensvärk och kramper. Det kan vara en effektiv helande sten för lungorna och hjärtat. Atlantisite är känt för att vara fördelaktigt vid diabetes eller hypoglykemi. Det kan också främja regenerering eller hudens elasticitet. Det är effektivt när det gäller behandling av bråck, och det kan hjälpa till med metaboliska funktioner. Det är också känt för att lindra muskelspasmer. Atlantisite kan hjälpa till vid behandling av kroniskt sjuka patienter. Det kan också stärka cirkulationssystemet och ge en rensande effekt på matsmältningssystemet och luftvägarna.
Berskrivning: 
Atlantisite är en ganska ny upptäckt i mineralvärlden. Det är den vackra kombinationen av grön Serpentine och rosa till lila Stichtite, som förenar båda dessa mineralers egenskaper. Det är vanligtvis en gulgrön sten med rosa eller lila inneslutningar. Atlantisite kallas också ibland Tasmanit. Det är känt att det förekommer på en liten kulle i Zeehan, distriktet, Tasmanien, kallad Stichtite Hill.