Bumble Bee Trumlad

35 kr

Så vacker.
Kvalite:  Hög
Ursprungsland: Indonesien

Varför du ska använda Bumble Bee: 

Bumble Bee Jaspis är värd för ett brett utbud av positiva energier som kan användas av dig för att bättre förbättra din vardag.

Att ha den här stenen i din ägo kommer att göra det möjligt för dig att välja ut de bästa möjligheterna för dig själv och din familj.

Bumble Bee Jaspis kommer också att göra det möjligt för dig att bli mycket mer mottaglig för förändringar och nya omgivningar.

Detta kommer att hjälpa dig att bryta dig bort från din komfortzon och utforska vägar som du tidigare inte skulle ha och du vet aldrig, en av dessa vägar kan bara förändra ditt liv!

Om du har funnit att du blivit ett offer för ovanliga omständigheter kan du använda den här stenen för att rätta till alla sådana situationer.

Info: Bumble Bee Jaspis är en av de mest ovanliga och vackraste stenarna du kan hitta i vår värld.

En mycket unik sten som är svår att få tag på, Bumble Bee Jaspis är en metafysisk sten med stora dolda krafter och potential.

Den har fått sitt namn tack vare det lockande mönstret som finns på den, detta mönster är identiskt med mönstret som finns på humlor.

Bumblebee Jaspis (som faktiskt inte är en sann Jaspis) är ett komplext kalciumkarbonatmineral med inneslutningar av arsenik och manganoxider.
Bandbildningen och skiktningen, som liknar en vanlig humla (därav namnet), orsakas av inneslutningar av svavel (gul), kalcium & Aragonit (vit), Orpiment & Realgar (orange) och Pyrit (svart). Detta mineral upptäcktes först nyligen på 1990-talet i vulkanen Papandayan, West Java-provinsen, Indonesien.
Sedan dess har detta mineral ännu inte upptäckts någon annanstans på jorden och geologer förväntar sig inte att hitta en annan fyndighet av det när som helst snart. Detta är en extremt sällsynt företeelse i naturen som helt enkelt inte händer och den bör omhuldas, respekteras och värderas för den sanna unikhet den h