Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Citrin Trumlad (Äkta)

  • 30 kr
Dela

Ursprung: Afrika

Egenskaper: Citrin kommer att vara extremt värdefullt för dig eftersom det inte bara är ett andligt rengöringsmedel (precis som selenit). Det kan också återskapa ditt andliga jag! Varje dag blir din ande utsatt för yttre energier som är både skadliga och bra för anden. När det finns för mycket negativ energi i din ande, kommer du att känna att din balans är avstängd. Det beror på att anden också kan fastna med negativa och giftiga energier. Citrin är det perfekta verktyget för att rengöra och föryngra din ande. Du bör använda så ofta som möjligt. Speciellt om du utsätts för många giftiga människor i din miljö.

Beskrivning: Dess blekgula färg är det som ger den dess namn, Citrine, som kommer från den franska citronen, vilket betyder citron. Men förutom sin bokstavliga betydelse har Citrine också en djup andlig innebörd. Den andliga innebörden av Citrine är dess gula nyanser som symboliserar de andliga kvaliteterna av glädje, överflöd och transmutation. Som ett uppfriskande glas limonad kan Citrine ge en snabb, energisk pick-me-up till dem som använder den med flit och respekt. I tider med låg till måttlig stress är Citrine en perfekt allierad för att balansera dina energier igen. Däremot kan andra, mer kraftfulla kristaller vara nödvändiga för djupare läkning. Men låt det inte avskräcka dig från dess betydelse, för Citrine vet att det är i dessa första inledande ögonblick av förvirring och bestörtning där vi lättast kan kalibrera om våra energier och gå tillbaka till våra sanna vägar. Citrin är också känt som Merchant's Stone på grund av dess förmåga att snabbt och enkelt överföra energi, vilket underlättar överföringar av energi från en till en annan.

Citrinkristaller bildas när lila ametyst genomgår värmebehandling. Det är därför de ibland också kallas "bränd ametyst". De liknar en Topas, och färgen på Citrin orsakas av kemiska föroreningar. Det är järnet i Citrine som ger det sin blekgula färg. Du kanske också känner till grön Citrin, som är en något påfallande annorlunda version av denna sten, som namnet antyder. Denna sten är närmare kopplad till gul citrin än du kanske inser. Och ofta är det hur kemikalierna samspelar här som leder från en nyans till den andra. Den gröna färgen kan göra den här typen av citrin svår att identifiera. Du kanske till och med tror att det fungerar på något annat sätt än de mer normala färgerna på Citrine när det gäller energi.