3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Granat Trumlad

  • 25 kr
Dela

Storlek: 2-2,5 cm

Granat är en mycket populär och eftertraktad sten som är känd för sina många färger och unika egenskaper. Den finns i en mängd olika färger, inklusive rött, rosa, orange, violett och till och med grönt. Dess namn kommer från det latinska ordet "granatum", som betyder "frö" på grund av dess likhet med frön från granatäpplen.

En av de mest eftertraktade egenskaperna hos granat är dess höga hårdhet. Det är en 7,5 på Mohs hårdhetsskala, vilket gör det till en av de hårdaste stenarna som används i smycken. Det är också en mycket tålig sten som kan hålla upp mot dagliga slitage, vilket gör det till ett bra val för ringar och halsband.

Granat är också känt för sina terapeutiska egenskaper. Det sägs att det kan hjälpa till att öka koncentrationen och minnet, samt att det kan hjälpa till att lindra stress och ångest. Granat är också känt för att hjälpa till att öka kroppens energi och vitalitet.

Som smyckessten är granat mycket eftertraktad på grund av dess hårdhet, tålighet och skönhet. Dess många färger gör det till ett bra val för alla smaker och det kan matchas med en mängd olika stilar. Granat är också mycket eftertraktad som investering på grund av dess hårdhet, skönhet och terapeutiska egenskaper.

Sammantaget är granat en vacker och hållbar sten med många unika egenskaper. Dess höga hårdhet, tålighet och terapeutiska egenskaper gör det till ett eftertraktat val för smycken och investeringar. Dess många färger gör det också till ett bra val för alla smaker och stilar.


Granat är en lugnande, balanserande och stabiliserande rotchakrapärla som centrerar dig. Den är perfekt för jordning efter andlig resa – bara en beröring kommer att jorda dig. Granat är ett kraftfullt ankare till jordens ande. Det hjälper dig att integrera Andens visdom för att övervinna utmaningar med lätthet, styrka och nåd. Granat är också en underbar allierad för att jorda dina drömmar och manifestera dina önskningar. Denna resenärs sten betraktades en gång som en kraftfull talisman av skydd och bars av forntida tiders upptäckare och äventyrssökande. Granat uppmuntrar engagemang - i kärlek, i tjänst, mot dig själv och andra. Det gnistor också romantik, kärlek och passion.