Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Infinity Serpentin Trumlad

  • 45 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Ca 2-3cm

Ursprung: Sydafrika
Egenskaper: Infinity är en kraftfull sten som används för att läka den eteriska kroppen. Infinites vibrationer rengör auran och erbjuder en skyddande "sköld" för att blockera allt negativt som kan knyta till dig. 

Det är en bra sten för användning i meditation, och rekommenderas starkt för utomhusmeditation.
Den ansluter till jordens energier och kanaliserar kundalinienergin inifrån. 
Infinity låser upp hjärtat och drar alla känslomässiga trauma upp till ytan. Infinity serpentin tvingar dig att övervinna tidigare trauma så att du kan börja läka. 

Infinity serpentin höjer dina vibrationsenergier och hjälper till att övervinna känslan av konstant trötthet eller brist på energi. 
Den har också varit en sten i samband med rikedom och välstånd. Denna sten främjar överflöd och hjälper människor att ta sig in i nya livets början utan obehag.

Att lägga en Infinity under din kudde hjälper alla som lider av rastlöshet och sömnlösa nätter.


Infinity erbjuder också psykiska förmågor som få stenar kan jämföra också. Denna kristall hjälper oss att komma i kontakt med våra andliga guider och hjälpmedel i änglalik kommunikation. 
Infinity harmoniserar väl med andra stenar och kan förstärka dess helande kraft. Seraphinite är den starkaste förstärkande kristallen i kombination med Infinity. Båda stenarna delar liknande molekylstrukturer och erbjuder en fullständig föryngring av sinnets kropp och själ.