3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Iolit Trumlad

  • 45 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Ursprungsland: Indien

Iolite är ett utmärkt meditationsverktyg som kan hjälpa till att lugna ner känslor och stilla ditt sinne. Det är en av de bästa stenarna att ha när det kommer till andlig helande och psykiska aktiviteter eftersom det kan öppna dina psykiska talanger och förbättra dem.
Det kan aktivera dina psykiska gåvor och hjälpa dig att få kontakt med dina högre guider.
Det är en sten som kommer att vara mycket fördelaktig för dig, särskilt om du tycker att det är en utmaning att hitta ditt andliga jag.
Iolite är en synsten, speciellt om den kombineras med Pärlemor. 

Det kommer att rensa dina tankeprocesser och stärka din intuition.
Det hjälper dig att förstå varför saker händer som de gör och varför människor är som de är.
Iolite kommer att ge dig en klarare vision och hjälpa dig att uppnå känslomässig distans när du behöver bearbeta utmanande livssituationer.
När du går igenom utmanande tider, kan energierna i denna sten ge dig möjlighet att hitta de bästa lösningarna.
Du kommer inte att slösa tid på att känna dig rädd eller osäker eftersom du vet att du har vad som krävs för att övervinna dina utmaningar. Iolite kan hjälpa dig att bli mer kräsen, att agera på din intuition och att känna igen dina insikter medvetet.
Det kommer att få dig att lita mer på ditt inre och lyssna på vad ditt hjärta och sinne säger till dig! Energierna i denna sten kan leda dig till din inre kunskap, ständigt stimulera ditt sinne och vägleda dig till en högre nivå av medvetenhet.

Information: Iolite är ett silikat av magnesium och aluminium. Dess namn kommer från det grekiska ordet 'ios', som betyder violett, och hänför sig till ädelstenens violetta färg.
Men det finns några iolitstenar som är lavendel, klarblå eller djupblå till färgen. 

Denna sten var också känd som Cordierite efter den franske geologen Louis Cordier som upptäckte den 1813.
Ett annat namn som det kallades var Dichroite, som betyder "tvåfärgad sten" på grekiska, på grund av dess förmåga att ha olika färger under ett polariserat ljus eller när den ses från olika vinklar.
Iolit kallades Vikings kompass eftersom den användes för att hitta solens riktning under de riktigt mulna dagar. Den är också känd som Water Sapphire, eller Musernas sten, på grund av dess förmåga att låsa upp visioner och släppa lös kreativitet.

Iolit finns oftast i Sri Lanka, Indien, Madagaskar, Brasilien, Namibia, Kanada, Tanzania, Australien och USA.