3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Lapis Lazuli

  • 30 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Vackra lapis lazuli. Fina och glittriga

Ursprungsland:

Storlek: 1,5-2cm

Lapis Lazuli är en vacker och mycket eftertraktad sten som har många unika egenskaper. Det är känt för sin djupblå färg och ofta innehåller guldfärgade kalcitfläckar.

En av de viktigaste egenskaperna hos Lapis Lazuli är dess förmåga att förbättra kommunikationen. Det hjälper till att öka självsäkerhet och självkänsla, vilket gör det lättare att uttrycka sig och kommunicera med andra.

Lapis Lazuli är också känt för att ha positiva effekter på hjärnan och minnet. Det kan hjälpa till att öka koncentrationen och minnas detaljer lättare.

Fysiskt kan Lapis Lazuli hjälpa till att lindra huvudvärk och spänningar i kroppen. Det kan också hjälpa till att reglera blodtrycket och förbättra hjärtats hälsa.

Dessa är bara några av de många unika egenskaperna hos Lapis Lazuli. Denna vackra sten är en utmärkt val för personer som är intresserade av att förbättra sin kommunikation, minne och allmänna hälsa.

SEO-nyckelord: Lapis Lazuli, sten, egenskaper, kommunikation, minne, hälsa, vacker, eftertraktad, djupblå färg, guldfärgade kalcitfläckar.