3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Luna Rose

  • 50 kr

Luna Rose Quartz crystal är en sällsynt form av rosenkvarts som bara finns på ett ställe i Namibia Afrika. Mjuka mörka nyanser av rosa och grått gör att denna k

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Luna Rose Quartz crystal är en sällsynt form av rosenkvarts som bara finns på ett ställe i Namibia Afrika. Mjuka mörka nyanser av rosa och grått gör att denna kristall sticker ut från traditionell rosékvarts, detta tros bero på att spårelement av grafit finns i mineralet. Med en något mer andlig koppling hjälper grafiten i dessa stycken med kommunikation och hjälper dig att uttrycka dina tankar och känslor både verbalt och skriftligt. En kreativ sten idealisk för alla som skriver eller studerar.

Luna rosenkvarts besitter, som du kan förvänta dig, alla egenskaper hos rosenkvarts, den villkorslösa kärleken, balansen och medkänslan i kärlek och relationer och den lugnande effekten på både sinne, kropp och ande. Dessa två element i kombination tror jag gör detta till en härlig sten för sorg, depression och perioder av dåligt humör eller självtvivel, vilket hjälper dig att tala och hitta en väg framåt.