3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Mossagat Trumlad

  • 20 kr
Dela

Ursprungsland: Brasilien

Storlek: 3cm

Vad är Moss Agate? 
Moss Agate är en form av kalcedon som ingår i Agate-familjen. Det är en halvädelsten gjord av kiseldioxid. Moss Agate har grönfärgade mineraler genomgående som ser ut som mossa.
Den har även bruna eller svarta nyanser i mönstren. Moss Agate har en betydelse som handlar om upplyftande och lugnande. 

Moder Gaias ädelsten, Kom närmare naturen med den jordiska skatten av Moss Agate-stenen. Gröna färger fångar de naturliga vibbarna hos denna trädgårdsmästare som gläder olika Chalcedony. Denna söta sten kan hittas över hela världen, från USA till det sammetsgröna djupet i Brasilien, de tunga gårdarna i Indien, Uruguay och Sydafrika, de dammiga röda vägarna i Australien och de avlägsna regionerna i Ryssland.
Sedan så långt tillbaka som på 1700-talet vände sig brittiska bönder till denna sten i tron att den skulle locka välstånd till landet. Europeiska bönder skulle hänga Moss Agate-stenen från grenarna på sina träd och från hornen på sin boskap, i tron att denna lycka-talisman skulle ge en riklig skörd.

Moss Agate har alltid hyllats som en lycklig amulett. När de placeras bland blommor tycks de blomma ljusare, när de hålls på arbetsplatsen – affärerna verkar blomstra, och när de bärs med dig verkar överflödsströmmarna flöda mot dig.
Moss Agate är en magisk sten, dess nyanser tar dig tillbaka till naturen oavsett hur långt borta du är.
Med den här stenen i närheten andas du djupt in doften av tallar, solljus genom skuggade träd och det svalkande ljudet av vatten som rinner över sten.
Det är inte konstigt att Moss Agate kan läka ditt hjärta på ett ögonblick, kan hjälpa dig att hålla dig rotad till världen under dina fötter och kan hålla dig ren och redo för de cykliska förändringar som kommer din väg. Fortsätt läsa för att ta reda på mer om den sällsynta prakten hos Green Moss Agate.

Precis som en lång promenad i en sval skog en kvävande sommardag, är Moss Agate alltid redo att läka ditt hjärta och få dig tillbaka i balans. En blick på den här stenen och du känner verkligen att du interagerar med en levande och andande del av moder natur själv. Virvlande gröna, riklig energi och djupt renande vibbar skär rakt igenom alla toxiciteter, vilket gör att du känner dig som om du andas djupt och ansluter till varje atom i din varelse.

Precis som naturen kan föra dig tillbaka till den vackra blomningen av full hälsa, garanterar Moss Agate-stenen att du är full av välbefinnande så att du alltid är redo att leva ditt bästa liv.
Precis som syrerika växter gör denna sten underverk på immunförsvaret och levererar exceptionella antiinflammatoriska egenskaper för att ge din kropp den boost den behöver.
Om du är en av dem som tycks ta upp varje förkylning och hosta som går, kommer Moss Agate-stenen att kickstarta ditt immunförsvar och hålla dig i form. Förutom att den är en bra booster för immunförsvaret, hjälper den gröna virvlande stenen också till att stimulera ett hälsosamt matsmältningssystem, håller ditt hjärta och cirkulation i full kontroll och hjälper till med obalanser i hjärnan.
Om ditt humör för alltid verkar fungera som en pendel, kan Moss Agate vara precis stenen för dig. Denna vackert balanserande sten syftar alltid till att du ska känna dig mjuk och stabil och helt säker, oavsett hur mycket kaos världen omkring dig är. För de människor som bara tycks vara i hjärtat av känslomässigt drama eller som åker på toppar och dalar av maniska humörsvängningar, är Moss Agate här för att lugna din själ.

En av de bästa läkande egenskaperna hos Moss Agate är dess kusliga förmåga att lyfta dig och låta dig dröja kvar i glöden av gyllene självkänsla.
Dess gröna kristallläkning går till arbetet med att balansera energier, oavsett om du tenderar att vara överdrivet vårdande till den grad att du blir en folkvänligare eller om du går motsatt väg och kämpar med känslor av rå aggression. Lika lugnande som en promenad, lika renande som ett dopp i en kallvattenström och lika vilsam som en sommartupplur i långt gräs, Moss Agate är en frisk fläkt för bäraren.