3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Sardonyx Stora Bumlingar

  • 65 kr
Dela

Så otroligt vackra bandade sardonyx/agat. 

Ursprungsland: Madagaskar 

Varför du ska använda Sardonyx: Madagascar Bandad agat sägs öka våra egna energinivåer och är en jordande och balanserande sten som kan hjälpa oss att bli mer logiska, rationella och insiktsfulla.
Det ger oss en känsla av verklighet, hjälper oss att bättre organisera vårt liv, att prioritera de saker som är viktiga för oss och stoppa oss från att oroa oss för de oviktiga sakerna i livet. 

Det hjälper oss generellt att känna mer kontroll över saker och ting.
Madagaskar Bandad Agat ger oss också mod, beslutsamhet och en känsla av inre frid.
Det lindrar känslor av ilska, frustration, svartsjuka och avundsjuka. Det sägs förbättra vårt minne och koncentration och är en bra sten för dagdrömmare, eller de med vandrande tankar, eftersom det hjälper till att föra dem tillbaka till verkligheten.

Agat hjälper och uppmuntrar oss att "smälta" eller "ta ombord" alla våra livsupplevelser och hjälper oss därför att utveckla en känsla av andlig mognad. Det hjälper till att ta bort alla oönskade tankar som kan komma in i vårt sinne medan vi mediterar och det sägs också skydda oss från både negativa energier och psykiska attacker. Det hjälper oss att bättre se och förstå livets eviga cykel.

Info: Dessa vackra stenar är en typ av Agat som finns på Madagaskar. Geologiskt sett är de agat som har bildats tillsammans med karneol, men i vilka färger!
Den orange/röda basen tillhandahålls av karneolen medan Agaten har flödat in i och runt den skapar ett spännande, virvlande mönster med vitt, svart, rosa, brunt, gult, solbränna och ännu fler färger. 

Varje sten visar varje enskild färg, och mönstren är olika från sten till sten, men det är just den kvaliteten som gör varje sten till en underbar individ! Namnet kommer av att de finns på Madagaskar, ytmönstret visar ofta linjer och band och, kanske med lite fantasi, liknar mönstret också de veck man ser när man viker upp en längd silke.