3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Serafinit Trumlad i Påse

  • 300 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Denna underbara och kraftfulla sten kan du köpa i en påse om 5g eller 10c

Ursprung: Ryssland

Vikt: 5g eller 10g

Varför du ska använda Serafinit:
Säg adjö till giftiga tankar och mörka känslor, för allt detta kommer att förvisas snart.

Denna sten kommer att ge dig lugn och ro i ditt liv, och den kommer att visa dig hur du kan få varaktig fred och lycka. Det kommer att omge ditt hem, kontor och var du än befinner dig med skyddande energier. 

Det kommer att påkalla helande, hjälp och kärlek i ditt liv. Det hjälper dig att identifiera vad du behöver göra för att förändra ditt liv och anpassa det till ditt syfte. 

Serafinit är en utmärkt helande sten eftersom det också är en sten för upplysning. När du arbetar med energin i denna sten, är inre lycka och personlig uppfyllelse på väg till dig!

Serafinit är också känt som ängelstenen eftersom den innehåller kraftfull andlig energi som kan ge fred och harmoni i ditt liv. Det kan också ge dig lycka, välstånd, överflöd och god hälsa. 

Om du har befunnit dig vid ett vägskäl kan detta mycket väl vara stenen för dig! Dessutom kommer de stora framgångsstunderna troligen att medföra stor stress och helt nya utmaningar. Att övervinna det är inte alltid lätt - men kanske bara med serafinit vid din sida!

Serafinit är inte bara en vacker sten, det är också en sten som kan ge en hel del fördelaktig energi till din ande!

Om du inte visste detta ännu är serafinit en sten av ljusenergi, precis som Bixbite. När du använder denna sten regelbundet kommer den att dra dig till högre vibrationer, samt införa dig med de gudomliga energiernas chakran. 

Det kommer att hjälpa dig att ha en starkare kontakt med dina skyddsänglar och andeguider. Dina sinnen kommer att förstärkas och öppnas, och du kommer att stimulera dina gåvor, psykiska visioner och klarsyn i processen.

Info: Serafinit, även känd som Serafina eller Green Chlorite, är en ädelsten som kännetecknas av sin vackra, djupa skogsgröna färg, markerad av skimrande drag och fjäderiga mönster som orsakas av glimmermineralet.

Serafinit finns också i olika färger, till exempel svartgrön, gulgrön, blågrön, brun, vit, brun, röd, gul och olivolja. 

Den är uppkallat efter Seraphim, änglarnas högsta ordning, på grund av de fjäderliknande markeringarna på stenen.

Det kommer också från det grekiska ordet 'serafer', som beskriver det himmelska väsendet med tre par vingar. De chayotanta fibrerna som finns på serafiniten ser ut precis som silverfjädrade vingar. 

Det är stenen för läkare och samlare på grund av dess energi för andakommunikation, helande och andlig upplysning. 

Serafinit finns i Bajkalsjön i Sibirien, Ryssland. 
Men det finns serafinitfynd i USA och Turkiet. Det finns också i Italien, Österrike och Schweiz.