3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Siberian Blue Quartz

  • 145 kr
Dela

Ursprung: Sibirien

2cm

Kraft och fördelar med Siberian Blue Quartz:

Siberian Blue Quartz crystal är en briljant blå laboratorieodlad kristall skapad av kvarts. Det lyfter andan och ingjuter en känsla av djup frid, det underlättar att tala din sanning och bli hörd

Andligt och känslomässigt inflytande:

Siberian Blue Quartz Det kan också underlätta kommunikationen med dina andliga guider och änglar. Det sägs förbättra intuitiva och extrasensoriska förmågor samtidigt som det ger en känsla av lugn och stillhet. Den åstadkommer intensiva visionära upplevelser och får tillgång till kosmiskt medvetande, stimulerar metafysisk syn och telepati.

Det är bra för lugn, tystnad och sinnesfrid. Det balanserar relationer och känslomässiga trauman orsakade av giftiga relationer.

Den fysiska anslutningen:

Siberian Blue Quartz tros behandla magsår, halsinfektioner och inflammation. Det anses också vara bra för stress, depression, ömma muskler, spänningar i nacke och axlar samt solbränna.

Chakran kopplade till Siberian Blue Quartz:

Halschakra, tredje ögat (bryn)chakrat och kronchakrat.

Astrologiska tecken:

Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen och Fiskarna.

Hittade platser och historik:

Siberian Blue Quartz crystal tillverkas i Ryssland. Siberian Blue Quartz kristaller är nya på marknaden men har fått mycket uppmärksamhet den senaste tiden.

Sällsynthet, värde och variationer:

Naturlig kvartskristall bryts ner och odlas sedan igen med kobolt som ger kristallen dess djupblå färg. Dess hårdhet är cirka 6,5 till 7. Dessa stenar är äkta och är inte pressat glas eller simulerade stenar. Siberian Blue Quartz är en högvibrerande sten.

Hur man använder Siberian Blue Quartz:

Placera din sibiriska blå kvartskristall på halschakrat eller tredje ögat (bryn)chakrat för att förbättra och balansera dessa energicentra. En utmärkt sten för meditation. Ansök externt vid behov. Kan även användas som elixir.