Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Svart Turmalin Trumlad

  • 65 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Vi älskar svart turmalin. Bär alltid en med mig

Chakra: Rot

Ursprungsland : Brasilien

Varför du ska använda svart turmalin: Svart turmalin är en skyddande sten som är väldigt bra för att hålla negativa vibrationer borta från din aura och utanför ditt kroppsutrymme.
Svarta kristaller ses ofta som skyddande och bära tyngden av auktoritet inom sig.
Detta gör dem inte nödvändigtvis förtryckande eller sjukliga, men det får dem verkligen att sticka ut jämfört med många andra typer av kristaller du kan stöta på.
En svart turmalinkristall är inget undantag!
Svart turmalin är känt för att vara en av de mest effektiva och kraftfulla stenarna som kan läka och skydda dig fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Det är en sten som du aldrig bör vara utan eftersom den kan skydda dig mot olyckor, sjukdomar och allt som ger negativitet. Det kan också hjälpa dig att jorda dig när världen blir överväldigande. Svart turmalin bör alltid vara nära dig så att du alltid kommer att ha god hälsa, lycka, lycka till och optimism.

Information: Svart turmalin är också känd som Schorl-turmalin.
Namnet kommer från en Sri Lankas regional term som kallas "turmali", vilket var ett ord som användes för att referera till gul zirkon. Detta kom till på grund av ett misstag vid märkning av försändelsen, och namnet bara fastnade. 

Svart turmalin har massor av vertikala ränder, fåror och åsar, och det är så här du kommer att känna igen det när det är i sin naturliga form. Turmalin förekommer också i grön, röd, rosa och vattenmelon. Watermelon Tourmaline är vanligtvis en kristall med både gröna och rosa färger i mitten, som ser väldigt ut som en vattenmelon.
Svart turmalin är en pyroelektrisk sten, vilket betyder att den producerar elektricitet när den blir uppvärmd.
Den är också piezoelektrisk, vilket betyder att den också kan lagra elektrisk laddning.
Detta är definitivt en kraftfull sten att ha i din samling. Det ger många fördelar för din hälsa och ditt välbefinnande.
Svart turmalin kan hittas på många platser, inklusive USA, Zimbabwe, Brasilien, Australien, Sri Lanka, Pakistan och Afrika.