3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Cosmic Cats Ritual Cloth

  • 295 kr

Nicole Pair’s altarduk är helt underbart vacker. Har den till ritualer. När du lägger kort. Fantastisk Lägg till en generös skvätt gyllene kosmisk kattmagi

Dela

Nicole Pair’s altarduk är helt underbart vacker. Har den till ritualer. När du lägger kort. Fantastisk 

Lägg till en generös skvätt gyllene kosmisk kattmagi till dina tarot- och orakelkortsläsningar, dina ritualer och ditt heliga utrymme.
Med ett rikt utbud av symboler för att inspirera och väcka din intuition, inklusive: Sun Cat, Moon Cat, Fairy Cat, Angel Cat, de 4 riktningarna (öst, syd, väst, norr), de 4 elementen (luft, eld, vatten, jord), de 4 tarotdräkterna (svärd, stavar, koppar, pentakler ), en spiralgalax och ett öga. 

☾ Handritad med guldmetallic bläck handsilkscreenad på svart bomull (metallic bläck är vattenbaserat och mycket mindre benäget att flagna än folie eller plastbläck) 

★ Storlek: 55x55cm Material: 100 % bomull (liknar en bandana) ☾ Lokalt tillverkad här i Los Angeles 

★ Använd som en tarotduk, en altarduk, ett uppslag för ritualer och besvärjelser, en bandana, en liten gobeläng eller väggbonad, Furoshiki (presentförpackningsduk) eller en liten magisk matta (flygtrollformel ingår ej) 

☾ Levereras med ett infokort som fördjupar sig i alla symboler på duken. Det kommer att få fart på din fantasi och din intuition när du skapar unika kortuppslag, gör tarot-/orakelläsningar, skapar ritualer eller bygger ett altare.