3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Cosmic Cats Ritual Cloth

  • 295 kr
  • 225 kr
Dela

Nicole Pair’s altarduk är helt underbart vacker. Har den till ritualer. När du lägger kort. Fantastisk 

Lägg till en generös skvätt gyllene kosmisk kattmagi till dina tarot- och orakelkortsläsningar, dina ritualer och ditt heliga utrymme.
Med ett rikt utbud av symboler för att inspirera och väcka din intuition, inklusive: Sun Cat, Moon Cat, Fairy Cat, Angel Cat, de 4 riktningarna (öst, syd, väst, norr), de 4 elementen (luft, eld, vatten, jord), de 4 tarotdräkterna (svärd, stavar, koppar, pentakler ), en spiralgalax och ett öga. 

☾ Handritad med guldmetallic bläck handsilkscreenad på svart bomull (metallic bläck är vattenbaserat och mycket mindre benäget att flagna än folie eller plastbläck) 

★ Storlek: 55x55cm Material: 100 % bomull (liknar en bandana) ☾ Lokalt tillverkad här i Los Angeles 

★ Använd som en tarotduk, en altarduk, ett uppslag för ritualer och besvärjelser, en bandana, en liten gobeläng eller väggbonad, Furoshiki (presentförpackningsduk) eller en liten magisk matta (flygtrollformel ingår ej) 

☾ Levereras med ett infokort som fördjupar sig i alla symboler på duken. Det kommer att få fart på din fantasi och din intuition när du skapar unika kortuppslag, gör tarot-/orakelläsningar, skapar ritualer eller bygger ett altare.