3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Auraspray ~ Halschakrat

  • 299 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Truth & Integrity auraspray öppnar upp halschakrat och hjälper oss att hitta styrkan att kraftfullt stå och tala vår sanning.

Blandad med lugnande Neroli, en doft som gör att vi kan övervinna ångest och lyssna på vår djupa inre visdom.

Infunderad med vibrationell Aquamarine Crystal-energi som hjälper till att klargöra sinnet och frigöra tankarna.

Återbalanserar halschakrat, som är kroppens röst, vilket gör att vi kan uttrycka vad vi tänker och känner.

En underbar blandning för sångare och offentliga talare och alla som vill kommunicera idéer, övertygelser och känslor.

Dessa självförstärkande kristallinfunderade aurasprayer fungerar perfekt för yoga, meditationer och kostnadsfria terapeuter och för alla som vill förbättra sitt välbefinnande eller vill ha en enkel lyftning under dagen. På baksidan av varje flaska finns en bekräftelse som kan upprepas högt eller inifrån medan du använder dessa lugnande sprayer.

Förvara dem i din handväska, hus eller arbetsplats för en omedelbar kristalllyftning, harmonisera sinne, kropp och själ och en liten påminnelse om att hålla dessa tankar positiva och positiva!

Kärleksfullt gjord med positiv avsikt i små partier.

FÖRDELAR

Dess lugnande och lugnande doft av Neroli Oil hjälper till att övervinna ångest och lyssna på vår djupa inre visdom. Kombinationen av infunderad akvamarinkristallenergi, som är känd som modets sten, hjälper till att klargöra sinnet och frigöra tankarna, vilket uppmuntrar självuttryck. Denna unika blandning är anpassad till halschakrat, som är kroppens röst. Det är en tryckventil som låter energin från de andra chakran uttryckas. När det är i balans kan vi uttrycka vad vi tänker och vad vi känner. Vi kan kommunicera våra idéer, övertygelser och känslor. När halschakrat är i balans och öppet kan vi ta ut vår personliga sanning i världen.


Användning: Skaka väl. Spraya försiktigt runt din aura eller miljö, upprepa bekräftelsen. Spraya inte på polerade ytor.


Ingredienser

Källvatten. Alkohol som konserveringsmedel. Potentiserad Aquamarine Crystal i Citrus Aurantium (Neroli Oil). Potentiserad akvamarinkristall i Lavendula Angustifolia (lavendelolja). Potentiserad Aquamarine Crystal i Citrus Aurantium (Pettigrain Oil). Boswelia Carterli (Rökelseolja). Piper Nigrum (svartpepparolja).Varje spray kommer i en 50ml glasflaska.