3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Auraspray ~ Hjärtchakra

  • 299 kr

Manliga delan av hjärtchakrat, YANGVår Balance & Protection auraspray öppnar hjärtchakrat för att älska sig själv och andra.Blandad med ren jasminoljaInfund

Dela

Manliga delan av hjärtchakrat, YANG

Vår Balance & Protection auraspray öppnar hjärtchakrat för att älska sig själv och andra.

Blandad med ren jasminolja

Infunderad med vibrationell Emerald Crystal-energi

Återbalanserar hjärtchakrat så att vi kan ge och ta emot kärlek i lika stor utsträckning.

Denna blandning är för dem som känner sig obalanserade i kärlek, de kan ge men inte ta emot kärlek, de som kämpar för att behålla vänskap eller känner sig instabila i livet eller sina relationer.

Dessa kristallinfunderade aurasprayer fungerar perfekt för yoga, meditationer och kostnadsfria terapeuter och för alla som vill förbättra sitt välbefinnande eller vill ha en enkel lyftning under dagen. På baksidan av varje flaska finns en bekräftelse som kan upprepas högt eller inifrån medan du använder dessa lugnande sprayer.

Förvara dem i din handväska, hus eller arbetsplats för en omedelbar kristalllyftning, harmonisera sinne, kropp och själ och en liten påminnelse om att hålla dessa tankar positiva och positiva!

FÖRDELAR

Det är berusande och inspirerande doft av Jasmine Oil, sägs skydda våra hjärtan och ger balans i vårt liv. Känd som "stenen av framgångsrik kärlek", den infunderade smaragdkristallenergin, hjälper till att ge relationsstabilitet, vänskap och lojalitet. Hjälper till att läka hjärtchakrat och låter villkorslös kärlek flöda in i våra liv.

Kärleksfullt gjord med positiv avsikt i små partier.

Så njuter du: Skaka väl. Spraya försiktigt runt din aura eller miljö, upprepa bekräftelsen. Spraya inte på polerade ytor.


Ingredienser

Källvatten. Alkohol som konserveringsmedel. Potentiserad smaragdkristall i Jasminum Officinale (Jasminolja).


Varje spray kommer i en 50ml glasflaska.