3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Auraspray ~ Hjärtchakrat

  • 299 kr

Den kvinnliga delen av hjärtchakrat, YINVår Love & Surrender auraspray öppnar upp hjärtchakrat och hjälper till att släppa all form av hjärtesorg, tidigare

Dela

Den kvinnliga delen av hjärtchakrat, YIN

Vår Love & Surrender auraspray öppnar upp hjärtchakrat och hjälper till att släppa all form av hjärtesorg, tidigare sår eller förlorade kärlekar.

Blandad med vårdande rosolja, hjälper till att lindra sorg och sorg.

Infunderad med vibrationell Rose Crystal-energi, för att återbalansera hjärtat efter känslomässigt trauma för att ge lugn, frid och glädje.

Återbalanserar hjärtchakrat, det gudomliga feminina, läker och balanserar eventuella tidigare sår eller förlorade kärlekar.

En underbar blandning för dem som har blivit sårade i livet eller haft svårt att ta sig vidare från förlust av något slag.

Dessa självförstärkande kristallinfunderade aurasprayer fungerar perfekt för yoga, meditationer och kostnadsfria terapeuter och för alla som vill förbättra sitt välbefinnande eller vill ha en enkel lyftning under dagen. På baksidan av varje flaska finns en bekräftelse som kan upprepas högt eller inifrån medan du använder dessa lugnande sprayer.

Förvara dem i din handväska, hus eller arbetsplats för en omedelbar kristalllyftning, harmonisera sinne, kropp och själ och en liten påminnelse om att hålla dessa tankar positiva och positiva!

Kärleksfullt gjord med positiv avsikt i små partier.

FÖRDELAR

Den närande doften av Rose Oil, sägs lindra sorg och sorg, vilket gör att vi kan släppa taget om det förflutna och omfamna kärleken till oss själva och andra. I kombination med infunderad rosékvartsenergi, som är känd som stenen av villkorslös kärlek, hjälper det till att återbalansera hjärtat efter känslomässiga trauman för att ge lugn, frid och glädje. En underbar blandning som hjälper dig att känna att du är omgiven av kärlek i en stabil och säker värld.

Användning: Skaka väl. Spraya försiktigt runt din aura eller miljö, upprepa bekräftelsen. Spraya inte på polerade ytor.

Ingredienser

Källvatten. Alkohol som konserveringsmedel. Potentiserad roskvarts i Rosa Centifolia (Rose Absolute Oill). Potentiserad rosenkvarts i Citrus Aurantium Dulcis (söt apelsinolja).


Varje spray kommer i en 50ml glasflaska.