3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Auraspray ~ Illumination

  • 299 kr

Obsidian- och Selenitkristaller i 6 frekvenser.Lös upp skuggan av illusioner med vår NYA auraspray. Denna oparfymerade högvibrerande kristallessensspray har des

Dela

Obsidian- och Selenitkristaller i 6 frekvenser.

Lös upp skuggan av illusioner med vår NYA auraspray. Denna oparfymerade högvibrerande kristallessensspray har designats för att förbättra, rensa ut gamla mönster och föra in ljuset.

Bekräftelse: "I AM AWAKE"

Vaken: Att komma ur sömnen, att bli helt medveten med kunskap.

Naturlig - Vegansk - Cruelty Free - Ej giftig - 100 % återvinningsbar - GM-fri

Obsidian & Selenitkristall

Obsidian Crystal används av Shamaner för att rensa bort negativa känslor, fastnat energi och för att utnyttja vår inre kraft. För att hjälpa till att rensa bort gamla trauman och familjevillkor. Den används för att skydda och stärka baschakrat. Selenitkristall sägs få tillgång till högre frekvenser och universellt medvetande genom kronchakrat. Att rensa blockerad energi och samtidigt hjälpa till att komma åt vår högsta intuition. Den används för lugn, frid, skydd, rening och klarhet.

Hur man njuter: Skaka ordentligt, spraya runt din aura och miljö och upprepa bekräftelsen dagligen för att rensa sinne, kropp och rymd. Om du vill förstärka ett speciellt chakra eller doft tillsätt några droppar Zephorium-blandningsolja för att förstärka vibrationen.

Ingredienser: Källvatten, naturlig alkohol som konserveringsmedel. Obsidian & Selenite kristallvibrationer i 6 frekvenser.

Presenteras i en 100ml sprayflaska i svart glas.

Handgjord med kärlek och positiv avsikt.