3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Auraspray ~ Kronchakrat

  • 299 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Vår Calm & Wisdom auraspray har en hög andlig vibration, som sägs koppla oss till vår gudomliga universella visdom.

Blandat med lavendel och pelargon som lugnar sinne, kropp och själ.

Infunderad med vibrationell Amethyst Crystal-energi

Återbalanserar kronchakrat så att vi kan ansluta till vår gudomliga varelse och föra fred i världen omkring oss.

Denna blandning är för dem som behöver vägledning/visdom, som inte kan meditera och fokusera och de som känner sig stressade kan ha nytta av denna blandning.

Dessa självförstärkande kristallinfunderade aurasprayer fungerar perfekt för yoga, meditationer och kostnadsfria terapeuter och för alla som vill förbättra sitt välbefinnande eller vill ha en enkel lyftning under dagen. På baksidan av varje flaska finns en bekräftelse som kan upprepas högt eller inifrån medan du använder dessa lugnande sprayer.

Förvara dem i din handväska, hus eller arbetsplats för en omedelbar kristalllyftning, harmonisera sinne, kropp och själ och en liten påminnelse om att hålla dessa tankar positiva och positiva!

Kärleksfullt gjord med positiv avsikt i små partier.

FÖRDELAR

Vår Calm & Wisdom auraspray öppnar upp kronchakrat, vilket gör att vi kan uppleva mystisk enhet med alla och allt i naturen och universum. Dess lugnande doft av lavendelolja lugnar sinne, kropp och själ. Kombinationen av infunderad ametistkristallenergi, den har en hög andlig vibration, som sägs koppla oss till vår gudomliga universella visdom.

Denna unika blandning är anpassad till kronchakrat, som ligger vid hjässan på huvudet; det är punkten där ande introducerar energi för distribution i hela kroppen. Gåvan med detta chakra är att uppleva enhet och den osjälviska insikten att allt är sammankopplat på en grundläggande nivå.

Användning: Skaka väl. Spraya försiktigt runt din aura eller miljö, upprepa bekräftelsen. Spraya inte på polerade ytor.

Ingredienser

Källvatten. Alkohol som konserveringsmedel. Potentiserad ametistkristall i Lavandula Angustifolia (lavendelolja). Potentiserad ametistkristall i Pelargonium Graveolens (geraniumolja). Potentiserad ametistkristall i Citrus Aurantium (neroliolja).


Varje spray kommer i en 50ml glasflaska.