3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Tvål - Truth Integrity

  • 145 kr
Dela

Tvålens egenskaper:

Muskot kommer från kryddöarna Banda i Indonesien där den används för att lindra muskelvärk och smärtor. Det finmalda pimpstenspulvret erbjuder skonsam peeling för att fräscha upp kollagen och lämnar vacker ren hud. Kombinerat med homeopatisk akvamarinkristall för att föra tillbaka sanning och integritet i våra liv, samtidigt som det hjälper till att återbalansera halschakrat.

Dessa barer är gjorda med enbart naturliga sockerarter och oljor med Aloe Vera för att lugna huden och skapa en härlig konsistens för bad och tvätt. I kombination med miljövänlig bambu ger den en fantastisk föryngring för irriterad hud. Bambu är en av de snabbast växande växterna på planeten, är lätt att fylla på och avger 35 % mer syre än träd. Ju mer du skär den, desto snabbare växer den. Det är också en underbar exfoliator och innehåller fantastiska föreningar för huden inklusive aminosyror som är en annan bra exfoliator. Den har antioxidantegenskaper som motverkar fria radikaler och är också antiinflammatorisk för att hjälpa till att läka små skärsår och betar. Kombinera allt detta med rena och naturliga aromaterapioljor och homeopatiska kristaller så har du en kraftfull tvål!

Tvålen är även ekologisk och certifierad av Soil Association


Ingredienser: Vatten, glycerin, pimpsten, natriumpalmat, sackaros, natriumkokos, decylglukosid, Myristica Fragrans (muskot) kärnolja, Bambusa Arundinacea stamextrakt (bambupulver) natriumklorid, citronsyra, aloe barbadensis blad, citratsaft, natrium Sodium Palm Kernelate, Homeopatisk Aquamrine Crystal. Allergener: linalool, limonen, Eugenol, Iso Eugenol, Geraniol, Citronellol. 70% ekologiskt. PH 8-9