3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Solsten Månar

  • 165 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Ursprungsland: Indien

Varför du ska använda Solsten: Genom att arbeta med Somsten kan du börja utveckla dina maskulina egenskaper, oavsett kön.

Detta innebär att specifika uppgifter eller utmaningar som kräver mer maskulin energi kommer att bli mer tillgängliga, till exempel att öka självhävdande, leda grupper av människor eller att utföra uppgifter som kräver att du arbetar ensam och bara förlitar dig på din styrka. 
Solsten har också använts i andliga ceremonier och ritualer genom tiderna. First Nations i Kanada införlivade Solsten i sina ceremonier för läkning av medicinhjul. Genom att placera Solsten i medicinhjulets centrum kunde de visa sina patienter den helande kraften i solen.
När den kontaktades av en spritguide skulle stenen ändra olika färger och glans. På samma sätt har Solsten använts för att behandla reumatism genom historien. Genom att sitta i solen och omge sig med solstenar kan patienter få den kraftfulla helande som denna sten kan ge. Att ha utökad kontakt med Solsten har också sagts ge lindring för fötter och ryggradsproblem.

Info: Solstenens andliga betydelse är representationen av den ultimata energikällan för ljus, värme och liv på vår planet. 

Dess rika rödorange aspekter innehåller all den helande kraften som stjärnan, som lyser högt på vår himmel. Det är representationen av Ra i egyptisk mytologi och Helios i grekisk mytologi, båda representationer av solgudar. 

Ännu längre tillbaka trodde ursprungsbefolkningen att denna kristall föll under solförmörkelser, en del av vår sol som föll från himlen. Andra kulturer hänvisar till den som en "fenomenal sten" för sitt sätt på vilket ljuset ändrade sig från dess många vinklar under dagen, medan vissa till och med bara bar den på söndagen. 

Solsten är en sten för den gudomliga maskulina energin. Som en perfekt kompletterande sten till Moonstone förkroppsligar Sunstone Yanghalvan av Yin Yang -dualiteten, den del av universell livskraftsenergi som centrerar sig kring expansion, handling, rörelse framåt och linjära kvaliteter.