3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Om oss

Shines Angel drivs av Ulrika och Anders. Ett gift par från Skåne som brinner för kristaller och den spirituella världen. Vi bor i Bunkeflostrand med barn och 3 st maine coon katter.

Jag Ullis, är certifierad Reikimaster. Jag är i uppbyggandet med vårt katteri, Se* Purrfect Shine

Anders älskar allt som innefattar sälj. Fantastisk bra säljare med otrolig kundkontakt. Tanken är att utbilda sig till säljcoach och hjälpa andra på vägen.
Anders är certifierad i reiki 1 & 2  

I år, 2023, har vi funnits på Kiviks marknad, Sjöbo marknad, Hamnfestivalen på Limhamn, Höörs marknad och Palmfestivalen i Trelleborg. Vi fanns även på Sy och hantverksfestivalen på Malmömässan. Även hälsomässor som Sjöbo Sharman, Harmoni och hälsomässa (Ljusetskraft.se) i Helsingborg (vår) och i Landskrona (höst)
Så detta tar vi med oss till 2024 då vi kommer stå på fler marknader och festivaler. Det var en otrolig upplevelse och vi träffade så många fantastiska människor. 

Varför vi heter Shines Angel?
Jag, Ullis har haft kennel på Siberian Husky. Jag fick chansen att köpa den gladaste och pratigaste huskyvalpen som fanns. Snowshine blev min vid 5 månaders ålder och i 13 år var hon min ständiga följeslagare. Även kallad tiggarn’ från luossa (låt av Ulf Lundell som är en stor favorit)
Hon var en fantastisk hund. En sådan man får once in a lifetime🫶🏼
När hon blev sjuk och fick somna in så fick hon bli en del av oss och då fick det bli Shines Angel.
Hon är även länken till vårt katteri, Purrfect Shine.
Så för oss lever hennes själ vidare🤍 

Nu till det vi säljer med kärlek.
Vi direktimporterar alla våra kristaller och stenar från noga utvalda leverantörer över hela världen. Stora som små.
Vår vision är att kunna erbjuda bra kvalite till bra priser, så att alla ska kunna få köpa dessa naturverk utan att få ett stort hål i plånboken.
Vi brinner för att hjälpa andra och vårt motto är, All vår kärlek🤍 

Kramar från oss🤍