3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Silver Sheen Obsidian Handsten

  • 195 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Otroligt vackra handsten i silverobsidian

Ursprungsland: Mexico 

Storlek: 5-6cm

Silver Sheen Obsidian uppvisar en silvergrå iriserande glans när den poleras och ses i starkt ljus, orsakat av gasbubblor som riktar sig över lagren under bildning.

Silver Sheen Obsidian tros ge fördelar genom hela livet. Det förbättrar uppfattningen, skärper sinnena och intellektet, främjar artikulerad kommunikation till andra och hjälper till att förhindra att personliga tycke och ogillar påverkar rationellt beslutsfattande.

Silver Sheen Obsidian är ett perfekt verktyg för att titta och lägger till månenergiernas mysterium i sin förmåga att spegla det inre. Det är särskilt fördelaktigt för att hjälpa oss att se oss själva som andra ser oss, även om verkligheten är föga smickrande. Det hjälper oss att förstå våra beteenden och att förfina oönskade egenskaper, vilket ökar tålamodet och uthålligheten när det behövs.

Silver Sheen Obsidian är en fantastisk sten för resor utanför kroppen eftersom den ger en stark koppling mellan den fysiska och astrala kroppen och säkerställer en säker själs återkomst.

Silver Sheen Obsidian är en lugnande, skyddande sten för de av oss som har problem med en besittande förälder eller partner, eller som behöver hjälp med att hålla fasta gränser.