3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Golden Aventurin Chips

  • 10 kr

Dela

Underbara chips i guld aventurin

Kvalite: Hög.
Ursprungsland: Brasilien 

Varför du ska använda Golden Aventurin: Gul Aventurin resonerar direkt med ens solar plexus chakra och driver en att engagera sig i att väcka sin personliga vilja.
Denna viktiga egenskap rymmer energier som används för att manifestera, skapa, fokusera, såväl som viktiga ledaregenskaper.
Utan att aktivt använda dessa personliga färdigheter regelbundet kommer de att bli svaga och så småningom gå i vila. Gul aventurin, speciellt när den placeras på din mage under djup meditation, hjälper en att återupprätta sin inre anslutning till dessa energier. Djupa meditativa sessioner övertid kommer att hjälpa en naturligt att höja sitt självförtroende och bli mer bekväm med vem de verkligen är. Gul Aventurin tar bort alla självförväntningar och samhällssyn. Detta kommer att hjälpa en att verkligen förstå vad exakt deras själ innehåller. Du kommer nu att kunna utforska det på en mycket mer andlig nivå.

Glöm inte att ta med dig en bit gul aventurin när du skapar och utforskar din fantasifulla sida.
När din personliga vilja stärks, stärks också energierna den bär och de förbindelser de har i hela din kropp. Du kommer naturligt att bli fylld av lycka och glädje när du omfamnar att göra det du älskar. Dessa känslor kommer att hjälpa en att förmedla sin sanna identitet samtidigt som de visar den på unika sätt för världen att se.

Info: Golden Aventurin är en mycket unik ädelsten med kraftfulla egenskaper som kan förändra ditt liv på mystiska sätt.
Denna sten representerar självreflektion, välstånd, lugn, balans, optimism och kreativitet. Golden aventurin är associerad med solar plexus chakra.
Golden Aventurin förekommer som små, genomskinliga kvartskristaller av ljusgul eller guldfärg. Denna sten är riklig i Indien, Kina, Tibet, Brasilien, Tanzania, Spanien, Österrike, Nepal, Italien, Zimbabwe, Chile och Ryssland. Aventurin har fått sitt namn från sin gulaktiga nyans och dess "aventure scence"-kvalitet som hänvisar till dess förmåga att reflektera.