3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Selenit Rå Stavar

  • 50 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Storlek: 10cm långa  

Varför du ska använda selenit:

Selenit är en vacker och unik sten som är känd för sina viktiga healingegenskaper. Denna gyllene vit sten, som är en form av kalciumkarbonat, kan hjälpa till att rena och balansera kroppens energiflöde och främja mental klarhet. Selenit är också känt för att hjälpa till att lugna och balansera känslor och kan användas för meditation och yoga. Stenen är också populär inom feng shui och används ofta för att skapa en lugn och harmonisk atmosfär i hemmet. Selenit kan användas som en dekorativ detalj i form av en skulptur eller som en samling av små stenar. Dess unika utseende och healingegenskaper gör selenit till ett utmärkt val för både inredning och personligt välbefinnande. För de som söker efter en sten för att hjälpa till att förbättra deras fysiska och mentala hälsa, selenit är verkligen ett utmärkt val.

SELENITETS BETYDELSE: 

Andliga helande egenskaper.
Selenit har en exceptionellt hög och ren vibration, vilket främjar supermedvetande. Den förbinder oss med vårt Högsta Jag, våra Andliga Guider, och lyser upp den mystiska vägen mellan oss själva och det Gudomliga. Selenit kan användas för att komma åt tidigare liv – så länge vårt syfte är att söka helande och fullbordande, inte bara enkel underhållning. Selenit driver oss framåt och ber oss ständigt att bli den lysande och livfulla person vi kan bli. Den kan användas för att rensa våra aura, chakran och andra energifält och är ett utmärkt verktyg för scrying, meditation och inomhusgaller. Selenit är en underbar kristallallierad för att stärka positiva affirmationer och manifestation. Det hjälper oss att se våra mål så tydligt som möjligt och att formulera dem med ett positivt språk, som "jag vill" och "jag vill" snarare än i negativa termer, som "jag kommer inte" eller "jag vill inte" vilja". Selenite påminner oss om att vi är värdiga,  

Emotionella helande egenskaper 

Selenit har en lugn och underbart fridfull energi. Det inbjuder oss att kliva in i en ljus ny framtid och lämna det förflutna bakom oss. Det kan hjälpa oss att övervinna känslor av att vara fast i ett hjulspår eller rädda för att prova nya saker. Selenite skapar ett skyddande och inspirerande vibrationsfält runt oss, så att vi känner oss både trygga och nyfikna. Selenite sjunger också om ren, sann kärlek, utan några begränsningar eller villkor. Det här är KÄRLEK på sin högsta nivå. Selenite visar oss att sådan kärlek är möjlig och något som vi bör sträva efter i alla våra relationer. Det är särskilt bra på att hjälpa oss att släppa gamla känslomässiga föreställningar som får oss att känna oss ledsna, oroliga eller ovärdiga. Det hjälper oss att inse att den gamla programmeringen varken är sanningsenlig eller användbar. Det uppmanar oss att överväga nya föreställningar om oss själva som är ärliga, glada och hoppfulla.

Mentala läkande egenskaper 

Selenit hjälper oss att urskilja och hjälper oss att snabbt analysera situationer och människor och att se både den ytliga ytan och djupare sanningar. Det är en sten av rättvisa och sanning, en där lagens anda ofta är viktigare än lagens bokstav. Selenit är en stödsten för människor som har blivit svikna av rättssystemet. Den belyser andra potentiella vägar framåt för personlig och samhällelig fred. Selenit uppmuntrar medkänsla, men lyser också ett starkt ljus på de mentala blockeringar och privilegier som tillåter goda avsikter att få katastrofala resultat. Selenite ber oss att tänka så klart och rent som möjligt, bedöma alla sidor och göra rätt av alla.

Selenit är en vacker och magisk mineral som erbjuder enastående kraft och förmåga att förbättra våra liv. Den är känd för att förstärka energi, balansera kroppens ämnesomsättning och låta oss fokusera och få bättre mental hälsa. Den hjälper oss också att få bättre sömn och stärka våra känslor. Selenit är också känd för att klara av att avlägsna och skydda oss mot negativ energi. Dess glittrande, vitrosa energi är helt unik och kan hjälpa oss att stärka vårt spirituella jag. Selenit är inte bara ett fantastiskt val för personlig utveckling, utan det är också ett mycket snyggt tillbehör som kan förhöja vilken decor som helst. Vi rekommenderar att du skaffar selenit för att få ett förbättrat fokus, stärka din känslomässiga balans och skydda dig från negativa energier.