3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Howlit Spets

  • 215 kr

Dela

Ursprungsland: Madagaskar 

Fördelar med att använda Howlit:

Howlite är en sten för medvetenhet. Om du vill uppnå en bättre förståelse av dig själv, människor, världen och själva livet, bör Howlite vara din go-to stone!

Det kommer att ge dig visdomens och upplysningens gåva. Det kan hjälpa dig att ansluta till högre riken och ta bort slöjorna som blockerar sanningarna i ditt liv. 

Howlite är ett bra verktyg att ha under meditation eftersom det kan hjälpa dig att fokusera ditt sinne. Det kan främja sinnesfrid och ta bort alla slags distraherande tankar.

Det hjälper dig att bli av med din stress och ångest eftersom Howlite också är en kraftfull lugnande sten.

Andlig Betydelse:

Howlite är en vacker vit sten som representerar de andliga kvaliteterna av stillhet, ömhet och öppenhet. 

Det är uppkallat efter Henry How, forskaren som tog denna kristall till akademisk medvetenhet 1868 efter att ha hittat avlagringar av kristallen i Nova Scotia. 

Men stenen har också fått andra namn, senast Snow Leopard Stone, för sin likhet med pälsen på den vackra stora katten i Central- och Sydasien - och troligtvis för att dessa vackra varelser också får ett slående yl. 

När du använder denna sten som ett meditationshjälpmedel och en andlig allierad kan du känna att du transporteras till snöfyllda bergskedjor, där ande och natur förenas i ett täcke av vitt. 

Som med alla vita heliga ädelstenar kan Howlite ge lugn och klarhet i sinnet - dess svarta linjer betyder dock att sinnet fortfarande är på jobbet, fokuserat, inte avstängt.