3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Rosa Scolecit Trumlad

  • 45 kr
Dela

Underbara scolecit. Ser ut som ett körsbärsträd. 3-4cm
Kvalite: Mycket hög 

Ursprungsland: Puune Indien

Varför du ska använda Scolecit: En ny upptäckt, Pink Scolecite hjälper oss att komma åt forntida kunskap från både forntida och framtida civilisationer. Det hjälper oss att komma i kontakt med våra Högre Jag, främja vår inre visdom och få tillgång till interdimensionell anslutning. Pink Scolecite utvidgar vårt hjärta, uppmuntrar kärlek och för människor samman, samtidigt som det kopplar oss till vår andliga sanning.

Info: Scolecites unika struktur har gjort den till en favorit bland geologer! Den bildas i kluster av skarpa, prismatiska, "nålliknande" punkter, som ofta strålar utåt från en källa, eller alternativt korsar varandra för att bilda skulpturer som verkligen är en naturlig konstform.
Det finns ingen annan kristall i världen som delar Scolecites exakta formation, vilket gör den mycket distinkt och unik för både estetiska och kristallologiska ändamål. När de slipas och poleras till form av "tumlingssten" förblir ränderna på dessa nålar synliga. 

Om stenen skulle knäckas på mitten skulle de dyka upp igen – det vill säga, även en slät scolecitsten är inte fast inuti. När nålarna utsätts för värme vrider de sig och kryper ihop sig, vilket är varifrån namnet på denna sten kommer – "skolecks" betyder "mask" på grekiska.
Skolecit finns främst i Indien.