3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Angel Aura

  • 39 kr
Dela

Underbara angel aura

Chakra: Samtliga

Ursprungsland: USA

Kvalite: Hög

Storlek: 2-3cm

Som du kanske föreställer dig utifrån namnet är Angel Aura Quartz en sten vars utseende inte kan låta bli att väcka känslor av eteriska riken och överjordisk visdom. Trots att den har ett skirt, glänsande och klart yttre utseende, verkar det som om alla tänkbara färger dansar inuti denna sten, och det har lett till många associationer av magi och det gudomliga genom åren.
Det här är en sten vars känsla och bildspråk inspirerar till frid och ett klart sinne.
Det kan vara ganska hypnotiskt att titta på och har prisats genom århundradena för sitt utseende lika mycket som sin mystik. Naturligtvis har modern vetenskap hjälpt oss att förstå hur Angel Aura Quartz kan formas med så känsliga men överväldigande färger inombords, men inte ens den vetenskapliga förståelsen har gjort något för att ta bort mystiken och intrigen i denna underbara sten.
Trosläkare och de med spiritistiskt tänkesätt har alltid dragits till denna sten, men även samlare och de som söker personlig tillväxt kan också hitta många fördelar med att äga sin egen bit av Angel Aura Quartz.
Det finns något strålande och bortom normen med dessa stenar, och sättet på vilket de bildas i den naturliga världen betyder att inga två Angel Aura Quartz-bitar någonsin skulle kunna vara identiska. Det är en klar kvarts bunden med silver och platina, eller ibland med guld och en mängd andra spårmetaller.
Den är formad i en högtrycksvakuumkammare och de ädla metallerna ger Angel Aura Quartz dess nya och bländande färg. Angel Aura Quartz uppvisar vanligtvis en silverglänsande, regnbågs- och ljusblå lyster som liknar en ängels ömtåliga vingar! Denna kristall kallas också ofta Pearl Aura, Opal Aura och Rainbow Aura.