3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (GÀller ej live box)

Citrin Trumlad

  • 15 kr
Dela

Mindre citrin. LĂ€tt att ha i bh:n👙

Ursprungsland: Brasilien 

Citrin Àr en unik och vacker sten med mÄnga fördelaktiga egenskaper. Denna glittrande guldfÀrgade sten Àr kÀnd för att förstÀrka optimismen, ge energi och skapa positivitet i ditt liv.

Citrin Àr ocksÄ en kraftfull sten för att skapa rikedom och framgÄng. Den Àr kÀnd för att öka viljan och drivkraften till att nÄ dina mÄl och att öka chansen för ekonomiskt vÀlbefinnande. Placera en citrin i din arbetsplats eller i din plÄnbok för att öka dina möjligheter till ekonomisk framgÄng.

Denna sten Àr ocksÄ en utmÀrkt healing sten, den Àr kÀnd för att hjÀlpa till att förbÀttra immunförsvaret, minska stress och öka energinivÄerna. Citrin Àr ocksÄ kÀnd för att ge klarhet i tanken och hjÀlpa till att lösa problem.

Citrin Àr ocksÄ mycket vÀrdefull för din spirituella vÀgledning, denna sten Àr kÀnd för att öka din intuition och hjÀlpa dig att fÄ kontakt med ditt högre jag. Det kan ocksÄ hjÀlpa dig att bli mer medveten om dina drömmar och att öka din andliga kraft.

För att fÄ ut mesta möjliga av Citrin, kan du anvÀnda den som en prydnad, hÄlla den i din hand under meditation eller lÀgg den under din kudde nÀr du sover. Citrin Àr ocksÄ perfekt som gÄva till nÄgon som du bryr dig om eller till dig sjÀlv för att öka vÀlbefinnandet och lyckan i livet.
Akvamarin Grön

Oops
 hÀr var det slut

Larvikit Trumlad

Oops
 hÀr var det slut

Rosa Opal

45 kr

Malakit S

20 kr

Afghanit

45 kr