3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Gul Agat Trumlad

  • 20 kr
Dela

Attrahera välstånd och kliva in i ditt självsäkra, strålande jag med denna Yellow Agate.
Gul agat har alla egenskaper hos agat, med de extra fördelarna med färgen gul.
Den strålar ut med solenergi och aktiverar Solar Plexus Chakra.
Gul agat ökar självkänsla, självvärde, självförtroende och lycka. Det attraherar välstånd och framgång, ger styrka och uppmuntrar också till större optimism och kreativitet.
Arbeta med denna pärla för att få in större resurser och öka ditt självvärde.
Agat är en djupt skyddande, kraftfull pärla som finns i en mängd olika färger, från fridfulla blå och lila nyanser till jordande rött till orange och krämfärger, alla med sina unika egenskaper. Agat är ett perfekt val för att hålla sig känslomässigt frisk och stabil under alla svåra tider.
Denna sten harmoniserar med de lägre chakrana och ger säkerhet och stabilitet till dina ägodelar, känslor och relationer.
Agat förbättrar din styrka och fokus, centrerar sinnet och attraherar kärlek och vänlighet. Det är en mästare healer med en lugnande natur, som lindrar stress och spänningar och ger en känsla av optimism. Agat fyller ditt utrymme med frid, lugn och positiva vibrationer och lockar också lycka.
Meditera med din Yellow Agate, placera den på ditt altare eller ha den i närheten för att ge dig mer lycka och självförtroende.
Hur du än väljer att arbeta med din, må den påminna dig om att alla resurser som denna värld har att erbjuda