3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

K2 Trumlad

  • 39 kr
Dela

Ursprungsland: Pakistan 

Storlek: 2-3cm

Varför du bör äga en K2: 
K2 Stone fungerar extremt bra med Third Eye Chakra. Det överbryggar gapet mellan kron- och halschakrat och intensifieras i mitten vid det tredje ögat.
Denna sten är främst känd för sin intensiva förmåga att väcka psykiska och intuitiva förmågor.
K2 Azurite hjälper oss att öppna oss för att ta emot universell visdom. Det hjälper till med att resa utanför kroppen och komma åt akashiska register.

Det används också som ett effektivt meditationshjälpmedel, som hjälper till att rensa rörande tankar och ställa in tyst stillhet och insikt.
K2 Azurite Stone andliga egenskaper hjälper oss att få kontakt med våra andliga guider och änglar. Om du söker hjälp, vägledning eller stöd från det Gudomliga, kommer K2 att hjälpa till att stärka den kopplingen och låta dig absorbera budskapen.

Kom ihåg att dess bassten, Granit, är en mycket solid och jordande sten. Även om den vita färgen länkar till kronchakrat, hjälper de svarta inneslutningarna och granit till att rota oss till jorden. Detta är extremt viktigt eftersom den här stenen inte bara hjälper till att dramatiskt öppna en för det gudomliga, utan den håller oss också stabila och hindrar oss från att sväva iväg planlöst.

K2 Stone hjälper till att lösa upp barriärer för våra andliga framsteg samtidigt som vi låter oss införliva våra metoder i det dagliga livet.


Information: K2-sten (även känd som ketonit) hittades för mindre än ett decennium sedan vid foten av K2-berget.
K2, eller Mount Godwin Austen, är det näst högsta berget i världen och är hem för sin egen speciella och unika ädelsten. Det är en ganska avlägsen och tuff plats, så det finns inte en enorm produktion av stenar på marknaden. 

Ta reda på K2 Azurite Stone andliga egenskaper och hur du kan dra nytta av deras stödjande och helande välsignelser!
 Jag blev bara chockad när jag först såg den här stenen. Den verkar helt enkelt inte äkta och ser färgat ut, men jag försäkrar dig att det inte är det. De blå fläckarna är Azurite. Den blå Azuriten "popper" verkligen mot den vita och svarta graniten.
Vissa exemplar har även mycket små prickar av malakit. Ofta kallad "K2 Jasper", det är inte en Jaspis alls - det är en granit.
Det finns inte mycket historia till själva stenen, eftersom den just upptäcktes, men Azurite har en lång historia som en helig sten.
Indianerna använde det för att hjälpa kontakten med ens andliga guider.
Mayanerna använde också Azurite för att manifestera psykiska förmågor, mystiska krafter och telepati.