3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Mookait

  • 30 kr
Dela

Mookait finns i västra Australien i Kennedy Ranges nära Mooka Creek som stenen är uppkallad efter.

På det traditionella aboriginernas språk betyder ordet mooka "rinnande vatten", och det hänför sig också till de många källorna som rinner in i Mooka-området.

Mookait ståtar med en djärv och jordnära elegans som kan fånga ditt öga och göra dig fängslad. Det är en populär ädelsten över hela världen på grund av dess många läkande egenskaper. Och naturligtvis är det fantastisk och unik skönhet!

Mookait är en mängd kalcedon och är mycket populär på grund av sin underbara lila färg. Men du kan också hitta mookaite jaspis i grädde, brun, grå, gul, vit, lila, lila röd och orange röd 

Mookait sägs vara en vårdande sten som stöder och upprätthåller under tider av stress. Det ger lugn och en känsla av helhet.
Mookait hjälper oss med beslutsfattande, speciellt när vi har det svårt. Det uppmuntrar till mångsidighet och hjälper oss att acceptera förändring. 
Mookait ger oss känslomässig tillväxt. Det hjälper oss att upptäcka alla möjligheter i en situation och att välja rätt.
Mookaite ger en skyddande sköld mot negativa eller farliga situationer, eliminerar och blockerar oönskade yttre påverkan och distraktioner, och avslöjar vad som är dolt. Mookaite främjar energi och nya idéer, hjälper oss att få entusiasm och ger oss själva förträfflighet, ger vänlighet till oss själva och andra. Mookaite hjälper till med att kontakta de som gått vidare.


Trädagat

19 kr

Bergkristall

Oops… här var det slut