3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Shadow Work Ritual Oil

  • 245 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Shadow Work Ritual Oil Skuggarbete är övningen att gå djupare, att hitta de delar av oss själva som vi har förlorat, för att hjälpa till att integrera dem i oss själva och möjligen att läka tidigare trauman.
Denna olja har laddats och infunderats för en hel måncykel, vilket tar in månens energi i alla dess faser, så att den kan hjälpa oss att läka genom alla våra faser.
Denna heliga rituella olja är tänkt att användas i din dagliga hängivenhet, ritual, ceremoni eller bön. Det kan appliceras på din kropp, användas för att smörja altarverktyg, klä ljus eller lägga till ditt bad.
Denna olja bär den berusande doften av drakblodsharts och amyris.
Varje flaska innehåller en kvist vildskördad rölleka och rökelsetårar.
Infunderad med en blandning av damiana, helig basilika, byngröt, brännässla, ros, enbär, rölleka, alkanet, lavendel och maskros. 

Varje ört valdes specifikt för att ge egenskaper av skydd, kärlek, klarhet, avslöjande, bemyndigande, visdom, hågkomst och styrka för att hjälpa oss att hedra vårt förflutna, släppa taget om det som inte längre tjänar oss och att kalla in oss själva. som vi har förlorat på vägen. 

*Många av de örter som vi använder i våra handgjorda drycker och erbjudanden är handskördade och respektfullt insamlade från landet av oss, genom etiskt och hållbart vildhantverk, eller odlas på vår egen fastighet. Eventuella ytterligare örter hämtas ansvarsfullt och eftertänksamt från andra odlare. 1 fl oz | 30 ml


Häxkvast

245 kr

Spell Jar Mini Vas

Oops… här var det slut

Spell Jar 4 olika storlekar

Oops… här var det slut

Plåtskylt

195 kr