3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

The Witching Hour Ritual Olja

  • 245 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Häxningstimmen helig rituell olja The Witching Hour är den tid på natten (eller tidig morgon) då slöjan mellan vår värld och andevärlden traditionellt sett anses vara den tunnaste.
Olika traditioner har olika kunskap kring den faktiska tiden på natten detta inträffar.
Vissa säger vid midnatt, andra säger i de små morgontimmarna 3 eller 4 på morgonen. 

Vår Witching Hour-olja har skapats för att erbjuda skydd, styrka och anslutning när du ägnar dig åt rituellt arbete eller andra typer av heligt arbete. Infunderad med byngröt, malört, rosmarin, lavendel, fläder, ekbark, nässelrot, cypress, hagtorn och rue. Den bär den mjuka doften av örterna den är infunderad med, blandad med vanilj, enbär och salvia.
Laddad och infunderad med örter och kristaller i 3 dagar, när månen är som fullast. Denna heliga rituella olja är tänkt att användas i din dagliga hängivenhet, ritual, ceremoni eller bön.
Det kan appliceras på din kropp, användas för att smörja altarverktyg, klä ljus eller lägga till ditt bad.

*Många av de örter som vi använder i våra handgjorda drycker och erbjudanden är handskördade och respektfullt insamlade från landet av oss, genom etiskt och hållbart vildhantverk, eller odlas på vår egen fastighet. Eventuella ytterligare örter hämtas ansvarsfullt och eftertänksamt från andra odlare. 1 fl oz | 30 ml