3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Bergkristall Cuddle Stone

  • 35 kr
Dela

Riktigt fina cuddle stones i bergkristall. 3cm

Ursprungsland: Brasilien 

Bergkristall  är känd för att ha höga vibrationer. Stenen kan rensa sinne, kropp och ande från röran och kan hjälpa till att anpassa bäraren till den högsta formen av sig själva så att de kan nå sin fulla potential.

Innebörden förknippad med denna kristall är mycket kraftfull, särskilt för dem som sätter nya mål.
Denna kvarts är en stödjande sådan och hjälper oss att skapa en vision som är unik för oss. Utöver detta har kristallen kraften att dränka allt brus från omvärlden för att skapa en väg till dina mål och förvandla dem till en verklighet i sinnets ögon. Bergkristall  är också till för att hjälpa dig kanalisera dina tankar till en specifik sak.
Det kan ofta vara svårt att fokusera eftersom det kan finnas konkurrerande idéer som flödar genom ditt sinne.
För att bekämpa detta vänder sig miljontals människor runt om i världen ofta till denna sten eftersom den ger klarhet i sinnet och hjälper till att eliminera alla onödiga distraktioner. 

Det fungerar också som en påminnelse till dess bärare att utvärdera deras val och deras beteenden så att de kan fatta beslut som är förenliga med deras önskade resultat. Förutom mental klarhet är bergkristall också mycket kraftfull för manifestationsändamål.
När du väl är helt medveten om vad det är du vill ha av livet kan du börja omsätta planer för att förvandla dessa idéer till verklighet. När du är redo att manifestera livet som du har drömt om, kan du överväga att anlita den energi som stenen ger. Det kan hjälpa dig att ta denna manifestation till nästa nivå och förvandla den till verklighet.

Denna kristall har kraften att höja sin bärares vibration och förstärka klarheten i vad de vill skapa. Medan hela kvartsfamiljen kan vara kända för sin förmåga att manifestera, är den klara stenen särskilt användbar i detta avseende eftersom den kan överladda dina avsikter och förstärka kraften som du har inom dig själv för att få något att hända.