3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Opalit Cuddle Stone

  • 33 kr
Dela

Vackra opalit.

Till skillnad från många andra kristaller är Opalite en konstgjord sten skapad av glas.
Som sådan har den en helt annan betydelse för andliga syften jämfört med andra naturliga stenar som kommer från jorden. 

Som med alla mänskliga stenar måste man använda Opalite för de mer enkla utmaningarna i livet, vilket är där dess syfte lyser störst. 

De andliga betydelserna av Opalite är snabba humörhöjningar, förmågan att förvandla en rynka pannan till ett leende och ljuset från en klarblå himmel.
Den unika glansen hos Opalite är det som ger den dess många smeknamn som Tiffanys sten. Detta är med hänvisning till den berömda smyckesbutiken som slår in alla produkter i babyblått omslag. 

Den kallas också för glasstenen eftersom den har en unik svalka i sitt utseende.
Båda dessa smeknamn visar ytterligare sin andliga betydelse av enkla nöjen och glädjen av att se något av skönhet. Det är inte en värdelös kraft som Opalite har, märk väl.
För många människor som har svårt att få sina tankar borta från mycket allvarliga och djupa ämnen, påminner Opalite dem om att vara roliga, glada och lättsamma. Opalites två primära färger, blått och vitt, går samman för att bilda dess unika glans. Tillsammans står de för öppenhet, lugn och renhet. Liksom den vackra sommarhimlen och de platta snöslätterna på vintern, tjänar dessa två färger till att skapa fred för mänskligheten genom att påminna dem om den enkelhet och skönhet som naturen har. Oavsett om du placerar Opalite på naveln, pannan, hjärtat eller det heliga altaret, lyser den upp och lyser sin energi runt den, vilket ger en ren skönhet och glädje.